Resultater klubbmesterskapet

Onsdag hadde vi klubbmesterskap sprint hjemme i hagen til familien Hjortland på Tveteneåsen. Det ble supertrivelig med godvær, fine og krevende sprintløyper og ikke minst grilling etterpå. Vi hadde 50 løpere på start og nærmere 60 medlemmer på plass i godværet.

Hyggelig hos Hjortlands
Trivelig arena i bakgården hos Hjortland.

Følgende ble klubbmestere (rene aldersklasser):

Tobias Kristensen (H17-34), Lars Fremstad (H50), Jørgen Frøyd (H35-49), Elin Bjerva (D35-49), Andrine Fremstad (D15-16), Anne Gro Styrvold (D50), Iver Ringheim (H13-14), Aurora Masvik (D17-34), Ida Sofie Hjortland (D13-14), Per Øystein Andersen (H70), Helge Tvedten (H80), Kari Berg (D60), Henrik K. Lye (H10-12) og Ida Lie Sørensen (D10-12).

Og her er ALLE resultatene

Hjortland hadde fått hjelp av Håvard Irgens (Fossum) til å legge de gode sprintløypene. Her var det gode langstrekk med betydelig høydeforskjeller og særdeles omgående veivalg. Ellers så er Tveteneåsen et generelt godt sprintområde. Det har et snodig veinett som går i ring, samt flere fine snarveier mellom husene og inn til friområdene. Det var også noen utfordringer inne i barnehagen.

Etter løpet var det deilig servering med fri grillmat, kaker og lapper servert av hele familien Hjortland med ekstra hjelp fra Ida Lie, Anne Gro og Mechel. En stor takk til Hjortland for en kjempekveld på Tveteneåsen. Neste år blir nok klubbmesterskap sprint på Valby…

Startkø
Startkø på klubbmesterskapet.
Iril i mål på klubbmesterskapet.
Iril i mål på klubbmesterskapet.