Aktiviteter uke 23

Niende vårcupløp på Heum tirsdag, treningsløp med fellesstart ved Oterøya på onsdag og «kurveøktutfordende» o-teknisk trening på Ingeri torsdag. Mange muligheter! Pinsehelga er det full fart på Kongsberg med Pinseløpet tre dager til ende. Tre faste økter ute du kan ta når du vil.

Husk O-festivalen

Påmeldingsfrist til O-festivalen på Norefjell 27. – 29. juni er allerede nå på fredag 6. juni – klikk deg inn på Eventor nå.

Tirsdag: Vestfold vårcup #9

Hedrum OL står for det niende løpet i vårcupen tirsdag 3. juni på Heum. Merka fra Rv 40 ved Gjone. Fri start mellom 17:30-19:00. Husk å melde deg på i Eventor innen mandag kveld.

PM for løpet blei lagt ut 2. juni – med vanlig info og en kartrettelse.

Innbydelsen til vårcupen med oversikt over alle løpa finner du her.

Onsdag: Treningsløp

Treningsløpet på onsdag 4. juni er sprint/fellesstart ved broen over til Oterøya. Merket fra Gloppe-rundkjøringen ved Fv 303. A-løype på 3,5km for alle aktive løpere. Fellesstart klokken 18.20 for alle. Gaflet løype med 80% terreng/skog og 20% gater.

De som ikke ønsker å bli med på fellesstarten kan starte individuelt fra klokka 18.00. I tillegg nybegynnerløype for rekruttene. Velkommen!

Se mer informasjon og oversikt over treningsløpa her.

Torsdag: Kurvetrening fra Ingeri

Vi løper den faste økten fra Ingeri: «Kurveøkt-utfordringen» – torsdag 5. juni klokka 18:00. Oppmøte på Ingeri (innkjøring ved Heums biloppretting/cross-butikk på Kleiver, bortafor Sky skole). Planen er å løpe sammen med dere for best mulig læring. Dette vil være en særdeles lærerik økt for klubbens 13-16 åringer. Det er kuttemuligheter underveis. Vel møtt!

(Det er også Skeidimila på torsdag med påmelding i Eventor innen tirsdag kveld, for dem som ikke føler behov for å finpolere o-teknikken.)

Pinsehelga: Pinseløpet på Kongsberg

Til helga går pinseløpet på Kongsberg av stabelen – der også eliten deltar gjennom både Norgescup og World Cup:

  • Lørdag 7.6.2014 Mellomdistanse. Norges cup for juniorer og World Cup (mellomdistanse).
  • Søndag 8.6.2014 Langdistanse. Norges cup for juniorer og World Cup (langdistanse).
  • Mandag 9.6.2014 Forkortet langdistanse. Ungdomsstafett for aldersklasser 11-16 år.

Det drar en god gjeng LOK-løpere oppover og vi stiller med fire lag i ungdomsstafetten. Det er også planlagt felles overnattingsopplegg på Heistadmoen – se info her.

All informasjon du måtte ønske finnes på Pinseløpets websider her.

Og fortvil ikke; det er fortsatt mulig å etteranmelde seg på Eventor innen onsdag kveld.

Når som helst: Faste økter

Øktene fra klubbhuset og i Vestmarka syd ligger fortsatt ute, men ei ny kurveøkt er lagt ut fra Ingeri:

  • “Kurveøkt-utfordringen Ingeri”. Denne økten er meget krevende! Grønt, gult og blått er borte fra kartet. Og igjen står brune og svarte detaljer. Poenget er at det er slik du egentlig skal orientere. Økten er 3,2 km fordelt på 3 sløyfer. De 5 første postene har småskjermer, men de krymper til miniskjermer fra 6. post og resten av løypen. Miniskjermer er slike man har i speilet inni bilen. Merk at denne økten fra Ingeri settes opp som fellestrening 5/6.
  • Tanum – 3,5 km og 19 poster med småskjermer. Økta er i målestokk 1.7500. Valgfritt om man vil løpe løypa innover skogen og løpe tilbake eller løpe inn til starten i nord og ta løypa tilbake.
  • Vestmarka syd – “inni ringen” fra Brattlibakken. 23 poster merka med småskjermer fordelt på 3 sløyfer.

Det ligger kart til øktene på klubbhuset.