O-troll-leir 2014

Det er fortsatt mulig å melde seg på O-troll-leir for 8-12-åringene helga 14. – 15. juni. Den skjer samtidig med Midtsommerløpa i Stokke og har overnatting på Melsom barneskole. Tenk på det i helga, men meld fra innen søndag.
Orienteringskurs13A
Frammøte er lørdag 14. juni på Midtsommerløpet i Stokke (sprintløp i Bokemoa), deretter drar en til Melsom barneskole i Melsomvik for morsomme aktiviteter og etterhvert overnatting på gulv. Søndag er det avslutning med å delta på Midtsommerløpets andre løp (mellomdistanse på Storås sør).

Merk at det inntil nå ikke er påmeldt noen fra Larvik OK, så den som ønsker at ungene skal delta må også ta på seg rolla som leder eller avklare med andre som er interessert. Ingen o-teknisk kunnskap er nødvendig. Lurer du på noe? Ta gjerne kontakt med Kristin Hjortland som var med på tilsvarende opplegg i fjor, mobil 9345 7904.

All informasjon om hva dette går ut på og hvem som skal ha påmelding finner du i invitasjonen her.

Ellers kan det være greit å se på informasjonen om Midtsommerløpa som sådan og hvis aktuelt hvor en skal melde seg på i Eventor for løp på lørdag og søndag:

Ordinær påmeldingsfrist for midtsommerløpet er tirsdag 10. juni ved midnatt. Ta gjerne kontakt med noen i klubben om en trenger hjelp til å melde på i Eventor!

Påmeldingsfristen for O-troll-leiren er snarest og seinest i løpet av søndag!