Aktiviteter uke 23

Sola skinner og vi er så glad, det er nemlig masse løp og moro! Mandag har Lardal OL trening i Holemyra, tirsdag er det sprint i vårcupen på Kaldnes, onsdag er det treningsløp fra Østre Halsen, torsdag er det Skeidimila på Grasmyr og i helga er det Midtsommerløpa i Stokke. Tur-o og faste økter ligger ute døgnet rundt!

Mandag: Lardals treningsløp

Lardal OL har treningsløp mandag 6. juni klokka 18:00. Dette er gratis og åpent for LOK-medlemmer og gir oss sjansen til å oppleve nye terrenger og kart. Denne gang skjer det i Holemyra, veien er merka fra rv. 40 ved Svarstad.

Tirsdag: Vestfold vårcup #8

OTO arrangerer det nest siste løpet i vårcupen tirsdag 7. juni. Dette er et sprintløp. Arena er på Kaldnesbanen, veien er merka fra kanalbrua i Tønsberg. Fri start mellom 17:30 og 19:30.

Onsdag: Treningsløp

Treningsløpet denne uka går fra Østre Halsen onsdag 8. juni klokka 18:00, oppmøte ved brua til Oterøya. Veien er merka fra fv. 303 ved Gloppe bru. Løyper: A-lang, A-kort, C og N. Opplegget er det Ole Petter og Antonette som står for.

Denne gangen er det fellesstart for de som ønsker dette! Absolutt morsomt å prøve for alle og enhver.

Torsdag: Skeidimila – Grenlandskarusellen #9

OK Skeidi arrangerer denne gangen Skeidimila torsdag 9. juni. Dette er et løp i Grenlandskarusellen. Oppmøte på Grasmyr, ved Bamble videregående skole. Merka fra fv. 352.

Dette er en langdistanse med fellesstart for alle løyper, med lengdene 10km, 5km og 2km.

Skeidimila anbefales spesielt for klubbens Jukola-lag, her blir fellesstart og full fart en god opplading. Vi avtaler felles avreise.

Lørdag og søndag: Midtsommerløpa

Stokke IL arrangerer tradisjonen tro Midtsommerløpa tidlig i juni. I år er det sprint ved Gjennestad på lørdag og en mellomdistanse på søndag

Arena ved Gjennestad hagesenter og videregående skole på lørdag. Følg merking fra avkjøring 39 på E18. Parkering ved arena.

Arena på søndag er Lillevarskogen industriområde. Merka fra Stokke sentrum v/kirken.

Alle dager: Faste økter

To økter er nylig lagt ut og ei tredje er på vei. Kart ligger på klubbhuset for alle medlemmer.

Nå er også de fleste turorienteringspostene lagt ut også, en fin mulighet til å kombinere turer med orientering – så det ikke blir for kjedelig.

De grønne turene en enkel og grei start også om du vil dra med naboen eller en kollega, nå har vi turer i områdene Tollerodden/Torstrand, Månejordet/Lovisenlund/Badeparken og Stavern. Disse grønne turene henger ute hele året.