Sommeravslutning i Skråvika onsdag 15.juni

Vi nærmer oss klubbens sommeravslutning for treningsløpene på onsdag (15. juni). Denne har vi lagt til Skråvika i Stavern, og da gjør vi litt ekstra ut av treningsløpet. Vi merker fra innkjøringen til Stavernshallen. Fint om du parkerer på plassen til Minnehallen like ovenfor Soldathjemmet. Arena er nede i Skråvika.

Fellesstart på gang igjen

Det blir SPRINTSTAFETT med 2 løpere på hvert lag og 4 etapper på mellom 1km-1,2km. Dette betyr at hver løper skal løpe 2 etapper, annenhver gang. Skråvika er et flott sprintområde med små skogteiger rundt på alle kanter, samt flotte parker på baksidene av disse igjen. Det blir rett og slett varierte og gode sprintløyper med gaflinger underveis, og lite asfalt.

Startkø

Denne sprintstafetten er en viktig test for klubbens tekniske arrangør-stab. Da vi skal teste ut ulike rutiner og funksjoner foran høstens KM-sprintstafett som klubben skal arrangere i september.

Derfor ønsker vi at flest mulig av dere melder dere på i Eventor på forhånd – på denne linken! På denne måten sparer vi masse tid til punching av navn og brikkenummer i Skråvika. Vi lager jevne lag basert på disse påmeldingene. Har du ikke tilgang til innlogging i Eventor, sender du melding til Per Olav (41 300 777). De som melder seg på direkte i Skråvika, får også et lag å løpe på som vi ordner på sparket. Vi regner med start kl. 18:15.

For N og C-løpere lager vi som vanlig egne løyper for dere. Det er selvfølgelig mulig for løpere i A-løypene å løpe utenfor stafetten, men vi håper at flest mulig deltar. Slik at vi får mange lag til testen vår. Og husk at dette er en uhøytidelig klubbkveld, og at det er lov å bomme (bare man sjekker koder og stempler på de rette postene)…

Punkter til PM

Fellesstarten er planlagt til 18:15, om vi rekker å dele inn i lag og legge inn alle deltakerne i datasystemet. Det blir gitt litt info før start, slik at alle kan forstår opplegget. Stafettløpere skal ha startnummer, slik at man klarer å finne riktig kart inn til vekslingene.

Dere kan benytte den samme brikken på begge etappene, men man huske å først sjekke seg ut, deretter nulle brikken før du skal ut på neste etappe!

Løypene er korte, ca. 1,2 km. Det er heller ikke noen vanskelige poster, slik at alle skal kunne finne rundt. Merk at etappene kan gå fort for seg, slik at du er klar til å gå ut igjen på ny etappe.

Klart for grilling i Skråvika

Etter stafetten blir det grilling, som på vårt klubbmesterskap sprint på Tveteneåsen. Klubben stiller med grillmat og drikke. Ta gjerne med deg en stol.

Det blir også 10-kamp for alle klubbens unge – få med deg denne! Så er det selvfølgelig lov å bade etterpå, siden vi faktisk er på en badestrand…

Hva blir 10-kampen denne gang?