Aktiviteter uke 23

Husk at påmeldingsfristen til O-festivalen går ut i løpet av mandag førstkommende! Tirsdag er det vårcupløp fra Fokserød, onsdag treningsløp på Gon og i helga KM-helg med mellomdistanse fra Botne skole på lørdag og sprint i Holmestrand sentrum og «på fjellet» søndag. Bli med, bli med! Ellers henger det flere faste økter ute, et utall tur-o-poster og hele 100 stolper i Larvik og Stavern!

Husk

Påmeldingsfristen til O-festivalen i Bærum sankthanshelga går ut i løpet av mandag 4. juni, her er det bare å melde seg på om en skal være med på moroa og samtidig suge til seg av inntrykk og erfaringer vi kan bruke når vi skal arrangerer O-festivalen neste år!

Tirsdag: Vestfold vårcup #7

Sandefjord OK står for det syvende cupløpet i vår tirsdag 5. juni, denne gangen en mellomdistanse fra Fokserød. Veien er merka fra rundkjøringa over E18 ved Fokserød. Som vanlig fristart mellom 17:30 – 19:00. Bli med!

Onsdag: Treningsløp

Ukas treningsløp går fra Gon onsdag 6. juni klokka 18:00, veien er merka fra rundkjøringa på Gloppe langs fv. 303. Arrangører i kveld er Asgeir og Andrine.

Du kan velge mellom løypene: A (4-5km), B (3km), C og N-løype. Løpet går på sprintkart og får sikkert et visst sprintpreg over seg. Bli med på moroa og ta med håndkle til en dukkert etter treninga!

Lørdag og søndag: KM mellom og sprint Vestfold og Telemark

OL Trollo og Botne SK arrangerer KM mellomdistanse på lørdag og KM sprint på søndag, her er det bare å melde seg på så vi blir en fin gjeng fra klubben.

Mellomdistansen går fra Botne skole på Gullhaug og følgekart for N-løypene er allerede lagt ut i Eventor, på den måten får alle en føling på hvordan løpsterrenget i Bergskogen ser ut.

Sprinten har arena på Dulpen i Holmestrand sentrum og artig nok start oppe på fjellet, ved hjelp av fjellheisen inne på jernbanestasjonen. Tydeligvis et fartsfylt «down hill»-veivalg ned fra fjellet på en eller annen måte!

Hver dag: Faste økter

Vi har nå flere faste økter ute og kart til klubbens medlemmer ligger på klubbhuset.

I år har klubben tur-o på Rakke, i Tveiteskogen i Tjølling og i området Ulfsbakk og Eikedalsområdet.

Stolpejakten vår har i år 100 stolper, 50 i Larvik og 50 i Stavern. Vi oppfordrer alle medlemmer til å ta alle stolpene, samt å lokke og lure med venner, kjente, kolleger og bikkja til naboen ut på stolpejakt! Dette fenger og hvem vet, kanskje folk ønsker å jakte på sånne oransje og hvite postskjermer også etterhvert?