Aktiviteter uke 22

Sommervarmen er over oss, her er det bare å fylle drikkeflaskene, gjøre klar svettebåndet og bli med! Vårcup fra Gon camping over svaberg og skau tirsdag, treningsløp på Rakke onsdag med mer svaberg og innlagt tikamp og sjekk av løpeformen med bomtesten til Salsås på torsdag. I helga er det Jubileumsløpet til Sande SK fra Montebello lørdag og OTO slår til med to sprintløp i sin Jubileumskarusell søndag. Har du mer krefter eller vil lure og lokke med deg venner og kjente, så står tur-o-poster og stolper ute. Dere kan også ta de faste øktene når det måtte passe.

Tirsdag: Vestfold vårcup #6

Det er vi som arrangerer vårcupløpet denne uka, møt opp ved Gon camping tirsdag 29. mai. Veien er merka fra rundkjøringa på fv. 303 på Gloppe. Dette er et sprintløp i et morsomt og flott terreng og det er Jørn som står for løypene. Som vanlig fristart mellom 17:30 – 19:00. Bli med på morOa!

Onsdag: Treningsløp

Ukas treningsløp går på Rakke onsdag 30. mai klokka 18:00 med oppmøte ute ved Grevle, veien er merka fra krysset langs fv. 301 like vest for Stavern. Det er Anne Gro og Lars som står for opplegget.

Du kan velge mellom løypene: A (4-5km), B (3km), C og N-løype. Et tema for en del av strekka er å trene på forlenging inn i posten.

Det blir også tikamp for klubbens unge (eller eldre for den del, om en har lyst til å prøve).

Torsdag: Bomtesten til Salsås

Det er klart for vårens test av løpsformen fra bommen på Tanum opp til Salsås (utsiktspunktet). Møt opp på klubbhuset torsdag 31. mai klokka 18:00, så blir det tid til oppvarming før tidtager har kommet seg opp til Salsås med vannflasker, skrivesaker og stoppeklokke.

Dette er en velkjent test for våre løpere. Vi regner med å få med oss rekruttgruppen til Larvik ski også på testen. Denne gangen tenker vi å merke litt i stikryssene, slik at folk kommer opp på rett Salsås. Testen tar mellom 10-15 minutter. Vi sørger for god oppvarming før start.

Etter testen kan man løpe ei ekstra runde – om man ønsker, eller løpe rett ned til klubbhuset. Kanskje en dukkert i Ulfsbakk eller et annet sted frister på tilbaketuren?

Lørdag: 100 års jubileumsløp i Sande

Sande sportsklubb er 100 år og o-gruppa har sitt jubileumsløp lørdag 2. juni med første start klokka 13:00 og fristart til klokka 14:00. Oppmøte ved Montebello arena på Vestskogen, veien er merka fra jernbanestasjonen i Sande sentrum. Bompenger kr 50.

Dette er en langdistanse i fint skogsterreng der oppe, så bildene i innbydelsen lyver slett ikke.

Søndag: OTO med to sprintløp

OTO fortsetter jubileumskarusellen sin og slår like godt til med to sprintløp på samme dag søndag 3. juni. Husk å melde deg på begge om det er det du ønsker! Jubileumssprinten har første start klokka 11:00 og Supersprinten har første start klokka 13:30. Parkering og arena ved ishallen på messeområdet i Tønsberg for begge løpa.

Hver dag: Faste økter

Vi har nå flere faste økter ute og kart til klubbens medlemmer ligger på klubbhuset.

I år har klubben tur-o på Rakke, i Tveiteskogen i Tjølling og i området Ulfsbakk og Eikedalsområdet.

Stolpejakten vår har i år 100 stolper, 50 i Larvik og 50 i Stavern.