Aktiviteter uke 23

Denne uka slutter med klubbtur til Pinseløpet på Kongsberg med overnatting og greier, men først har du sjansen til å løpe vårcupsprint i Bugården tirsdag, treningsløp fra Rømminga onsdag og karuselløp i Skeidiland torsdag. Om ikke det er nok står 100 stolper og flere faste økter ute og venter på dere.

Tirsdag: Vestfold vårcup #9

Sandefjord OK arrangerer vårcupen tirsdag 4. juni og denne gangen er det sprint i Bugården. Veien er merka fra Sandefjord vgs. opp til stadion som er arena og parkering rett ved.

Les PM rundt skovalg (ikke piggsko!) og spesielle detaljer (som er verdt å merke seg!).

Fri start mellom klokka 17:30-19:00. Klubben blir bare fakturert dersom du starter.

Onsdag: Treningsløp

Ukas treningsløp går fra parkeringa på Rømminga onsdag 5. juni med start klokka 18:00. Følg Vestmarkaveien inn fra rundkjøringa ved Nordbyen og helt til du ser o-skjermen og parkeringa.

Her er det bare å møte opp og finne ei løype på ditt nivå: A- B-, C- og N-løyper. Helt ferske og nysgjerriga kan også møte opp og få veiledninga!

Vi benytter det nyutvidede kartet nordover fra Rømminga mot Lauvesetra.

Torsdag: Grenlandskarusellen #8

Møt opp ved Rugtvedt skole for karuselløp i Skeidiland. Fri start mellom klokka 18 og 19.

Helga: Klubbtur til Pinseløpet

Det er klubbtur til pinseløpet på Kongsberg i år med overnatting samme sted som i fjor, nemlig Funkelia vis-a-vis Kongsberg skisenter. Felles avreise for de som ønsker klokka 10:45 fra pendlerplassen på Bommestad. I tillegg vil det være LOK-ere som løper et par løp eller som kjører opp og ned hver deg for den del!

Løpa foregår i Lurdalen.

Hver dag: Faste økter og stolpejakt

Vi har flere faste økter ute og det er flere som planlegges opp mot O-festivalen. 100 stolper står også ute både bynært og i terrenget, en fin måte for en tur aleine eller om en vil lure med kjente på orientering – og få dem hekta!