Aktiviteter uke 25

Mandag er det møte for alle funksjonærer og medlemmer i arrangørklubbene til O-festivalen, for fredag 28. juni braker det løs! Tirsdag er det siste vårcupløp med sprint på Mågerø fort og onsdag er det siste treningsløp før sommerferien med løp på Rakke. I helga er det Sørlandsgaloppen fra Skien fritidspark. Nok å pusle med, på alle måter altså! Om dette ikke er tilstrekkelig, så står 100 stolper og flere faste økter ute og venter på dere.

Til orientering

Mandag: Kick-off O-festivalen

Det er ikke lenge igjen til O-festivalen starter fredag 28. juni, derfor er det invitert til kick-off for alle funksjonærer og medlemmer av det tre arrangørklubbene mandag 17. juni på Fagerli skole.

Tirsdag: Vestfold vårcup #9

OTO inviterer til skogssprint på Mågerø fort tirsdag 18. juni. Siden dette er siste vårcupløpet før sommeren, spanderer O-kretsen to pølser per løper!

Dette er en sjelden anledning til å løpe inne på dette området, som inntil nylig var stengt for sivilister. Veien er marka fra fv. 308 like etter Vrengen bru på Tjøme.

Det er alltid lurt å lese PM, men denne gangen bør dere lese det nøye. Mye nyttig og viktig der. Pakk piggsko sjøl om det er sprint, i alle fall.

Fri start mellom klokka 17:30-19:00. Klubben blir bare fakturert dersom du starter.

Onsdag: Treningsløp

Denne uka går treningsløpet fra Grevle/Rakke onsdag 19. juni med oppmøte klokka 18:00. Dette er siste treningsløpet før sommerferien!

Denne gangen er det fokus på forlenging på svabergene. Familien Lye er arrangører.

Her er det bare å møte opp og ingen påmelding trengs.
Løypetilbud: A, B, C og N-løype (altså alle nivåer).

Helga: Sørlandsgaloppen

POL og Skien OK arrangerer årets galopp fra Skien fritidspark 21. – 23. juni, med sprint fredag, landistanse lørdag og mellomdistanse søndag. Det blir en forkorta galopp i år, med andre ord.

Hver dag: Faste økter og stolpejakt

Vi har flere faste økter ute og det er flere som planlegges opp mot O-festivalen. 100 stolper står også ute både bynært og i terrenget, en fin måte for en tur aleine eller om en vil lure med kjente på orientering – og få dem hekta!