Aktiviteter uke 23

Denne uka avsluttes med klubbtur og MOT.TV-samling i forbindelse med Vest-Telemark 2-dagers, men først er det vårcup på Mokollen tirsdag og på torsdag er det klubbmesterskap mellomdistanse for Hedrum OL og Larvik OK fra Fjære.

Det er altså ikke vanlig treningsløp denne uka, men meld deg på klubbmesterskapet i Eventor så det trykkes nok kart. Holder ikke å bare møte opp denne gangen!

Det henger tre faste økter ute fra Bjørndalen, fra Rømminga og ved Ulfsbakk – i tillegg til masse stolper og turorienteringsflagg i urbane og mindre urbane områder.

Tirsdag: Vestfold vårcup #5

Sandefjord OK står for cupløpet tirsdag 6. juni som er en skogssprint med arena på Mokollen barnehage. Det er parkering ved Breidablikk skole, et drøyt kvarter å gå til arena.

Vanlige Emit-brikker. Fri starttid mellom klokka 17 og 19.

Torsdag: Klubbmesterskap

Hedrum OL arrangerer det klubbmesterskap for de to klubbene våre torsdag 8. juni fra Fjære. Samlingsplass ved lavvoen på Fjære og parkering rett ved.

I år må man melde seg på i Eventor, hvis ikke vil det ikke trykkes kart til alle sammen!

Fri start mellom klokka 17:30 og 18:30. Påmelding i Eventor innen utgangen av tirsdag 6. juni, sånn at kart trykkes og nok lapskaus bestilles.

Helga: MOT.TV-samling og Vest-Telemark 2-dagers

IL Dyre Vaa og Høydalsmo IL arrangerer to o-løp i helga – begge mellomdistanser, som vi drar på klubbtur til! Det blir overnatting på Groven camping i Åmot lørdag etter løpet.

Det arrangeres MOT.TV-samling fredag til søndag, med treninger i tillegg til de to løpa.

Lørdag 10. juni går løpet fra attføringssenteret i Rauland, kort avstand fra Krossen. Dette løpet er også MOT.TV-løp som betyr mye for ungdommen. Fri start mellom klokka 15:30 og 17:00.

Søndag 11. juni går løpet fra Høydalsmo idrettsbane, med parkering på skolen rett ved. Dette løpet er også kretsmesterskap for Vestfold og Telemark. Første ordinære start klokka 12:00.

Om noen drar tidligere opp eller besøker Rauland seinere i sommer, så ligger det fortreninger klar i forbindelse med Vest-Telemark 2-dagers og faste økter som henger ute hele sommeren:

Vipps til IL Dyre Vaa om dere bruker dem.

Faste økter

To faste økter henger ute:

  • Langløypa fra treningsløpet 24. mai fra Bjørndalen som er ei kurveøkt med skrenter/stup og mellom-/mørkegrønt på kartet. Vanlig kart på baksida, sånn om en kjører seg fast.
  • Langløypa fra treningsløpet 3. mai ved Ulfsbakk med fokus på «runde kanter».
  • Postplukk med hele 44 poster fra Rømminga

Stolpejakten

Larvik OK har fire kart åpne for ivrige stolpejegere:

  • Agnes-Rødberg-Fritzøe brygge
  • Stavern-Brunla skole
  • Thor Heyerdahl videregående skole-Bystien-Bøkeskogen
  • Ekspedisjon i Eikedalsmarka mot Hallevannet

Her er det bare å laste ned oppdatert app på mobilen og sette i gang! Husk at det finnes PDF-kart på websida, som mange av oss o-løpere er mer vant til enn en liten mobilskjerm.

Flere områder kommer etterhvert. Husk også at Lardal OL har stolper også.

Turorientering

Klubbens turorientering starter med turen fra Nalum lørdag 15. april og lørdag 22. april åpner også turene Rømminga, Vestmarka skole og Vittersø.

En kan kjøpe hele turpakke eller enkeltkart på nett, samt selvsagt den «gode gamle» tur-o-konvolutten på utsalgsstedene vår.