Aktiviteter uke 24

En flott klubbtur til Vest-Telemark er nettopp over, men det er bare å gjøre seg klar til kommende ukes aktiviteter både fjernt og nært!

Tirsdag er det sesongens siste vårcup fra Labakken skole, onsdag sesongens nest siste treningsløp fra Eikedalen turisthytte på kliss nytt kartområde, torsdag karuselløp ved Heivannet og i helga er det Midtsommerløpa og Camp Stokke.

Løpere fra klubben stiller på Jukola i helga, her er det bare å følge med både i lys og mørke!

Det henger tre faste økter ute fra Bjørndalen, fra Rømminga og ved Ulfsbakk – i tillegg til masse stolper og turorienteringsflagg i urbane og mindre urbane områder.

Tirsdag: Vestfold vårcup #6

OTO arrangerer sesongens siste vårcupløp fra Labakken skole tirsdag 13. juni. Parkering og samlingsplass ved Labakken skole. Premieutdeling for vårcupen sammenlagt og pølser til alle løpere!

Dette er en mellomdistanse på sprint-kart, etter city race-format. God blanding av asfalt, park, plen og sstier i skog. Kunstige sperringer for interessante veivalg. Les PM for viktige opplysninger!

Merk seinere starttid enn vanlig: Fri starttid mellom klokka 18 og 19. Vanlige Emit-brikker.

Onsdag: Treningsløp

Ukas treningsløp med samlingsplass og målgang ved Eikedalen turisthytte onsdag 14. juni klokka 18:00. Det er ganske få parkeringsplasser innerst mot hytta, så det beste er å parkere ved Pauler rett etter avkjøringa fra gamle E-18. Oppvarming eller samkjøring kilometeren inn til samlingsplass.

Treningsløpet går på nytt kart! Løyper i variantene:

 • A lang 5,9 km
 • A mellom 4 km
 • A/B kort 2,3 km
 • C 2,1 km
 • N 1,4 km

Det er bare å møte opp, ingen påmelding. Finfint sommervær i sikte!

Torsdag: Grenlandskarusellen #9

Skien OK arrangerer karuselløp med parkering ved Heivannet, samlingsplass på Solvik kafe. Fri starttid mellom klokka 18 og 19.

Helga: Midtsommerløpa og Camp Stokke

Stokke IL arrangerer tradisjonen tro løp og ungdomscamp i Jukola-helga, med fortreingssprint fredag, Midtsommersprinten lørdag i Bokemoa og Midtsommerløpet søndag fra i skogsområde ved Stokke idrettshall.

Faste økter

To faste økter henger ute:

 • Langløypa fra treningsløpet 24. mai fra Bjørndalen som er ei kurveøkt med skrenter/stup og mellom-/mørkegrønt på kartet. Vanlig kart på baksida, sånn om en kjører seg fast.
 • Langløypa fra treningsløpet 3. mai ved Ulfsbakk med fokus på «runde kanter».
 • Postplukk med hele 44 poster fra Rømminga

Stolpejakten

Larvik OK har fem kart åpne for ivrige stolpejegere etter at Colin Archer-stolpene blei hengt ut i forrige uke:

 • Colin Archer-stolper, Tolleroddden
 • Agnes-Rødberg-Fritzøe brygge
 • Stavern-Brunla skole
 • Thor Heyerdahl videregående skole-Bystien-Bøkeskogen
 • Ekspedisjon i Eikedalsmarka mot Hallevannet

Her er det bare å laste ned oppdatert app på mobilen og sette i gang! Husk at det finnes PDF-kart på websida, som mange av oss o-løpere er mer vant til enn en liten mobilskjerm.

Flere områder kommer etterhvert. Husk også at Lardal OL har stolper også.

Turorientering

Klubbens turorientering starter med turen fra Nalum lørdag 15. april og lørdag 22. april åpner også turene Rømminga, Vestmarka skole og Vittersø.

En kan kjøpe hele turpakke eller enkeltkart på nett, samt selvsagt den «gode gamle» tur-o-konvolutten på utsalgsstedene vår.