Aktiviteter uke 25

Jukola, Camp Stokke og Midtsommerløpene er over og det er tid for sommeravslutning for både Vestfold vårcup med løp på Nøtterøy tirsdag og klubbens treningsløp med løp og avslutning på Gon onsdag. I helga er kretslaget på sommersamling i Hemsedal, mens vi andre kan velge Drangedalsløpet. En rekke faste økter henger ute, nye er på vei!

Påmeldingsfrist til Sørlandsgaloppen på Rauland går ut mandag 15. juni klokka 23:59, så her er det fortsatt ei lita tidsluke åpen før etteranmelding eller direkteløyper er alternativene.

Ordinær påmeldingsfrist for O-festivalen gikk ut søndag 14. juni klokka 20:00, men det er selvsagt mulig å etteranmelde seg mot et ekstra gebyr eller velge direkteløyper.

Tirsdag: Vestfold vårcup #8

OTO arrangerer det siste løpet i vårcupen på Torød tirsdag 16. juni, som er en mellomdistanse på Nøtterøy SØ-kartet. Det er merka fra fv. 309 ved Agerup. 1km å gå fra parkering, men start er på samlingsplass. Valgfri starttid mellom 17:30 og 19:00.

Siden dette er siste løpet blir det denne gangen også grilla burgere og pølser i kiosken.

Samkjøring/skyssbehov foreslås ordnet ved å kikke på påmeldte fra klubben i Eventor og ta kontakt.

Onsdag: Treningsløp og sommeravslutning

Vårsesongens siste treningsløp med sommeravslutning er på Gon onsdag 17. juni. Vi merker fra Gonveien på Østre Halsen. Løyper: A-lang, A-kort, C og N. Arrangører er Peder, Elisabeth og Antonette.

Det blir grilling på sommeravslutninga som seg hør og bør, værgudene har nemlig lova oppholdsvær fra klokka 16! Klubben står for mat og drikke.

Det blir også 10-kamp for klubbens unge.

Torsdag: Dugnad

Torsdag 18.juni skal klubben bistå med utlevering av hyttemagasin til hytter langs kysten. Klubben får noen kroner for dette og ei god treningsøkt blir det også! Grethe Brennhovd Clausen er dugnadsinnpisker her, send henne ei meg melding om du kan bistå! Mobil: 9519 7960.

Jo flere som stiller, dess fortere går det og morsommere blir det.

Fredag – mandag: INTEAM-samling

INTEAM, juniorkretslaget i Telemark og Vestfold, har sommersamling i Hemsedal fredag til søndag. Der blir det gode økter og andre utfordringer for den gjengen. Avreise fredag etter jobb/skole. Ei økt på fredag underveis, to økter i Hemsedal lørdag og søndag og ei siste økt mandag på Tunhovd i et fantastisk terreng.

Lørdag: Drangedalsløpet

Drangedal OL innbyr til løp lørdag 20. juni på Bjørkset-kartet. Middels til grovt kupert skogsterreng, lyng og god løpbarhet. Merka fra fv. 38 ved Voje, ca 3 km sør for Drangedal sentrum. Fri start mellom 12.00 og 14.00.

Alle dager: Faste økter

Klubben har flere økter hengende ute og det er bare å finne ei tidsluke i kalenderen og komme seg ut. Kart ligger på klubbhuset for alle medlemmer. Det kommer snart et par-tre økter til, så følg med på sidene våre for oppdateringer.

Om en kjeder seg finnes det også en drøss med turorienteringsposter ute i terrenget.