Aktiviteter uke 24

Sommer, sol og orientering også denne uka. Mandag er det mulighet for treningsløp i Lardal OLs regi. Tirsdag går det siste vårcupløpet fra Fokserød. Onsdag er det treningsløp med sommeravslutning, her er det 2-mansstafett, 10-kamp, grilling og moro. I helga løper klubbens herrelag Jukola-stafetten blant totalt 1714 påmeldte lag. Tur-o og faste økter ligger ute døgnet rundt!

Mandag: Lardals treningsløp

Lardal OL har treningsløp mandag 13. juni klokka 18:00. Dette er gratis og åpent for LOK-medlemmer og gir oss sjansen til å oppleve nye terrenger og kart. Denne gang er terrenget Oppsalfjell og veien er også denne gangen merka fra rv. 40.

Tirsdag: Vestfold vårcup #9

Sandefjord OK står for det siste løpet i vårcupen tirsdag 14. juni. Dette er en mellomdistanse fra Fokserød. Fri start mellom 17:30 og 19:30.

Veien er merka fra E18-avkjøringa, arena er på skytebanen og parkering på industriområde på Fokserød V.

Onsdag: Treningsløp med sommeravslutning

Det siste treningsløpet før sommeren går fra Skråvika onsdag 15. juni klokka 18:00. Merka fra fv. 301 like utenfor Stavern sentrum. Løyper: A-lang, A-kort, C og N. Det blir 2-manns-stafett for alle som ønsker, vi håpe de aller fleste vil delta der. Det er Anders BK, Jens Didrik, Ingrid og Iver som står for opplegget.

Det blir også grilling der klubben står for mat og drikke, samt 10-kamp for klubbens yngre.

Helga: Jukola

Lappee-Jukola går av stabelen i helga og klubben stiller med et herrelag i stafetten. Denne gangen går løpet i Karelen. Våre løpere drar grytidlig med buss fra Larvik fredag morgen. Starten for Jukola-stafetten går lørdag 18. juni klokka 22:00 norsk tid, da forsvinner lysormen med 1714 løpere ut fra arena og inn i skauen!

Alle dager: Faste økter

To økter er nylig lagt ut og ei tredje er på vei. Kart ligger på klubbhuset for alle medlemmer.

Nå er også de fleste turorienteringspostene lagt ut også, en fin mulighet til å kombinere turer med orientering – så det ikke blir for kjedelig.

De grønne turene en enkel og grei start også om du vil dra med naboen eller en kollega, nå har vi turer i områdene Tollerodden/Torstrand, Månejordet/Lovisenlund/Badeparken og Stavern. Disse grønne turene henger ute hele året.