Aktiviteter uke 27

Mye både bra og veldig bra løping av våre løpere på O-festivalen ved Sognsvann i helga! På onsdag har klubben o-teknisk trening på Ingeri. Lørdag tar et nytt sommerhøydepunkt til, med Sørlandsgaloppen og Junior-VM på Rauland. Her er det mulighet til både fem og seks løp over syv dager før en vender sliten hjem. Klubben har hele åtte faste økter og en drøss med turo-poster som henger ute og venter på deg.

Onsdag: O-teknisk trening

Vi løper HL-økta som henger ute. Møt opp på parkeringa ved Ingeri onsdag 1. juli klokka 18:00. Det merkes fra hovedveien forbi Sky skole.

Denne økta er 4,6 km med 18 poster. Den er ganske krevende, men nyttig økt for å bli bedre o-teknisk. Per Olav gir støtte og veiledning til dem som trenger det før en kaster seg ut i det!

Helga og uka etter: Sørlandsgaloppen / JWOC 2015

Sørlandsgaloppen 2013
Sørlandsgaloppen 2013

Sørlandsgaloppen arrangeres i år som publikumsløp til Junior-VM/JOWC på Rauland og i Høydalsmo. Sommerløpet fyller 50 år på samme sted som det hele starta. Hele 26 løpere fra klubben er meldt på en eller flere dager og de som tar hele pakka inkludert sprint i Åmot på galoppens hviledag vil garantert være slitne etter endt dyst.

Alle dager: Faste økter

Klubben har nå åtte økter hengende ute og det er bare å finne ei tidsluke i kalenderen og komme seg ut. Kart ligger på klubbhuset for alle medlemmer.

Om en kjeder seg finnes det også en drøss med turorienteringsposter ute i terrenget. Og hvorfor ikke introdusere orientering til feriegjester eller naboen for den del, i løpet av sommeren? Da kan våre grønne turer være en enkel og grei start, nå har vi turer i områdene Tollerodden/Torstrand, Månejordet/Lovisenlund/Badeparken og Stavern.