Aktiviteter uke 33

Denne uka går VM i orientering av stabelen i Østfold og det er mulighet til å oppleve dette både på skjerm og fra arena, samt som deltagere på publikumsløp flere av dagene. Onsdag er det VM-ettermiddag på klubbhuset med visning av langdistansen, mat og en kort treningsløype etter at VM-løperne er i mål. Sånn ellers er det fire faste økter, 126 stolper og en rekke tur-o-poster ute og venter på dere!

WOC 2019

VM i orientering starter mandag 12. august med åpningsseremoni og det første publikumsløpet, siden går det slag i slag ut uka og helga.

Det er fortsatt mulig å melde seg på de åpne løypene – sånn om dette frister veldig og ordinær frist er gått ut!

Onsdag: VM-ettermiddag med trening

Møt opp på klubbhuset onsdag 14. august for en sosial og spennende ettermiddag og kveld. Det blir visning av VM-sendinga på storskjerm der høydepunktene i herreklassen går fra sånn klokka 15 og med målgang rundt 16:00.

Servering av pølser klokka 16:15.

Damene har forventa målgang rundt klokka 18 og når det er vel i havn blir det et forenkla treningsløp med ei A-løype på 2,1 kmm og ei litt kortere C-løype. Ingen EKT, bare skjermer.

Hver dag: Faste økter og stolpejakt

Vi har fire faste økter ute, siden et par er tatt inn/på vei inn. Den nye økta fra Dolvenhøyda kan du gjerne ta som fellestrening også!

De 126 stolpene står ute til langt utover høsten, ta dem sjøl og lur/lokk gjerne med en venn, kollega eller naboen på orientering … eh … stolpejakt!