Aktiviteter uke 32

Skoleferien er slett ikke slutt, men for mange av oss andre er det tilbake til faste rutiner. Her er ukas o-program: Mandag er det o-teknisk trening fra Dolvenhøyda, tirsdag intervalltrening i Bøkeskogen, torsdag Solkystløpet fra Skråvika og i helga går Night Hawk av stabelen i Groruddalen. Sånn ellers er det fire faste økter, 126 stolper og en rekke tur-o-poster ute og venter på dere!

Mandag: O-teknisk trening

Møt opp ved Dolvenhøyda mandag 5. august klokka 18:00 for o-teknisk trening. Dette er ei åpen økt også for løpere fra andre klubber.

Vi tar den nye, faste økta som fellestreninge. Dette er o-intervaller med fire drag.

Flott om du gir beskjed til Per Olav om du kommer, så vi får med oss nok kart.

Tirsdag: Intervaller

Møt opp ved flaggstengene i Bøkeskogen tirsdag 6. august klokka 19:00 for både formgivende og sosial intervalltrening.

Det er tennisintervallen som står på programmet (860m). Den starter flatt, og har en lang og seig motbakke siste halvdel. Vel møtt!

Torsdag: Solkystløpet

Meld dere på og bli med på Solkystløpet som klubben arrangerer torsdag 8. august. Jørgen Frøyd kjeda seg i sommer og slo like godt til med et løp! Fri start mellom klokka 17:00 og 18:30.

Møt opp ved Skråvika og husk badetøy til en dukkert etter målgang! Parkering anved Stavernshallen eller ved Soldathjemmet like nord for Skråvika.

Løypelengder fra 6 kmog ned til 2,3 km, noe for enhver smak altså. Løypene er lagt relativt snilt med god løpbarhet. Vi tror de fleste likevel får nok utfordringer.

Helga: Night Hawk

Klubben stiller med et veteranlag eller masters, som det heter så fint på engelsk. Dette blir gøy både i mørket og på høylys dag!

Hver dag: Faste økter og stolpejakt

Vi har fire faste økter ute, siden et par er tatt inn/på vei inn. Den nye økta fra Dolvenhøyda kan du gjerne ta som fellestrening også!

De 126 stolpene står ute til langt utover høsten, ta dem sjøl og lur/lokk gjerne med en venn, kollega eller naboen på orientering … eh … stolpejakt!