Aktiviteter uke 34

VM er vel overstått og vi er klare til egen dyst i skauen – og denne uka blir det både vassing og sykling i tillegg! Tirsdag er det høstens første cupløp i Horten, onsdag er det vårt morsomme O-triatlon fra Lillejordet, torsdag er det karuselløp i Grenland, lørdag er det jubileumsløp i Trolloland som inngår i MOT.TV-cupen og søndag arrangerer vi Sport8-sprintstafett – KM Vestfold/Telemark. Tjoho og vel møtt! Har du tid til overs har vi fire faste økter, 125 stolper og en rekke tur-o-poster ute også.

Tirsdag: Vestfold høstcup #1

OK Horten sparker i gang høstcupen tirsdag 20. august med et løp på et ganske så nytt kart over Karjohansvern-området. Arena er Fyllinga i Hortenskogen syd. Merket fra Rema 1000, Lystlunden – fv. 310 Strandpromenaden.

Dette er en mellomdistanse. Fristart mellom 17:00–18:30.

Onsdag: O-triatlon

Tradisjonen tro har vi O-triatlon fra stranda på Lillejordet mot slutten av august. Oppmøte på stranda onsdag 21. august klokka 18:00. Felles løping til start 18:15 og fellesstarten går 18:30.

Økten er også åpen for løpere i andre klubber og er markedsført for MOT.TV.

Først løping (litt skog og boligfelt), deretter sykkel-o og til slutt vasse-o.

A-løype, C-løype og N-løype.

Noen LOK-biler kan også parkere på grusplassen mellom Ida og Per Olav. Det blir fort fullt på hovedparkeringen.

Torsdag: Grenlandskarusellen #10

Ukas karuselløp i Grenland går torsdag 22. august fra parkeringa ved Hvitsteintjern ved fv. 353 Voldsvegen. Løpet er en langdistanse, om enn ikke med altfor lange løyper.

Fristart mellom klokka 18:00–19:00.

Løypet er samtidig klubbmesterskap for POL og Skien OK, men er selvsagt åpent for alle som andre karuselløp.

Lørdag: Trollo 50 års jubileumsløp

OL Trollo er 50 år og feirer med et langdistanseløp ved Langevann lørdag 24. august! Arena er søndre badeplass i nordøstenden av vannet. Løpet inngår i MOT.TV-cupen.

Veien er merka fra krysset Ramnesveien/Tinghaugveien omtreng 200 m nord for Ramnes kirke. Det oppfordres til samkjøring, da det er begrensa parkeringskapasitet.

Første ordinære start klokka 12:00.

Søndag: Sport8-sprintstafett, KM Vestfold/Telemark

Søndag 25. august arrangerer vi vår tradisjonelle Sport8-sprintstafett, som også i år er KM sprintstafett for Vestfold og Telemark. Arena er Valby skole og mange av oss skal arrangere, men vi ønsker også å stille så mange lag som vi får til.

Meld fra til Per Olav om du ønsker å løpe, så avklares det med løpsleder Asgeir og Per Olav.

Hver dag: Faste økter og stolpejakt

Vi har fire faste økter ute, siden et par er tatt inn/på vei inn. Den nye økta fra Dolvenhøyda kan du gjerne ta som fellestrening også!

De 125 stolpene står ute til langt utover høsten, ta dem sjøl og lur/lokk gjerne med en venn, kollega eller naboen på orientering … eh … stolpejakt!