Aktiviteter uke 35

Denne uka er det fullt program! Tirsdag er det cupløp som sprint i Hagalia, onsdag er det klubbmesterskap lang fra Rømminga med grilling og tikamp etterpå og torsdag er det karuselløp fra Fjordglimt. I helga er det KM langdistanse i Kodal lørdag og KM stafett med Andebu ILs 100-årsjubileumsløp på søndag. Bare å pusse kompasset og komme seg ut! Har du tid til overs har vi fire faste økter, 125 stolper og en rekke tur-o-poster ute også.

Tirsdag: Vestfold høstcup #2

Løpet denne uka går i nærområdet, siden Hedrum OL arrangerer sprint i Hagalia tirsdag 27. august. Arena ligger ved barnehagen på Haga og veien er merka fra Kverken.

Fristart mellom 17:00–18:30.

Onsdag: Klubbmesterskap lang

Vårt klubbmesterskap lang har i år start fra Rømminga og det er Ole Petter, Per Henrik og Mie som står for opplegget. Møt opp klokka 18:00 og kjemp om heder, ære og premiering!

Etter turen i skogen blir det grilling! Det blir også 10-kamp for de yngre, men de noe eldre kan helt sikkert få prøve seg også. Vel møtt!

Torsdag: Grenlandskarusellen #11

Karuselløpet torsdag 29. august går fra Fjordglimt, der KM blei arrangert av OK Skeidi i fjor. Det er merka fra Valleveien.

Dette er en mellomdistanse. Fristart mellom klokka 18:00–19:00.

Lørdag: KM langdistanse

Sandefjord OK arrangerer KM langdistanse for Vestfold og Telemark i Kodal lørdag 31. august. Det er parkering i Kodal sentrum, følg merking og parkeringsvakter. Løper går på Gallis-kartet.

Første ordinære start klokka 13:00.

Søndag: KM stafett

Andebu IL fyller 100 år og arrangerer sitt jubileumsløp søndag 1. september i form av KM stafett for Vestfold og Telemark, samt at de tilbyr individuelle klasser for de som heller ønsker det. Vi ønsker selvsagt at så mange som mulig stiller for klubbens stafettlag!

Frammøte og parkering ved Andebu ILs skiarena på Håsken. Veien er merka fra krysset fv. 312/307 ved Gravdal og fra krysset fv. 305/307 i Andebu sentrum.

Fellesstartene i stafetten går fra klokka 11:00 og det er fristart i de individuelle klassene mellom klokka 10:00 og 12:00.

Hver dag: Faste økter og stolpejakt

Vi har fire faste økter ute, siden et par er tatt inn/på vei inn.

De 125 stolpene står ute til langt utover høsten, ta dem sjøl og lur/lokk gjerne med en venn, kollega eller naboen på orientering … eh … stolpejakt!