Aktiviteter uke 35

Alle muligheter til å få seg ei økt eller flere denne uka også! Tirsdag er det høstcup fra Frostvedt skole, onsdag er det klubbmesterskap i skau fra Rømminga sammen med HOL, torsdag er det grenlandskarusell fra Svanvik skole og i helga er det Veteranmesterskap på Ekeberg og Enebak. LOT arrangerer Kom deg ut-dag på Framnesodden søndag, her skal LOK vise seg fra og lokke folk til orientering.

Tirsdag: Vestfold høstcup #3

Ukas cupløp er kortreist, det er nemlig Hedrum OL som arrangerer sprint fra Frostvedt skole tirsdag 30. august. Les PM og vær forberedet, sånn som å pakke ned Emit-tag denne gangen!

Fri starttid mellom klokka 16:30 og 18:30.

Onsdag: Klubbmesterskap lang

Klubbmesterskapet vårt går fra Rømminga onsdag 31. august med start mellom 18:01 og 18:30. Beregn ti minutter å gå til start. Klubbmesterskapet har vi sammen med Hedrum OL, som gjør at vi har ulike klasser når en melder seg på i Eventor.

Det blir lapskaus etter målgang, men drikke sørger du for sjøl. Per Olav arranger muligens en tikampøvelse for klubbens unge.

Vel møtt til dyst!

Torsdag: Grenlandskarusellen #12

Ukas karuselløp går fra Svanvik skole torsdag 1. september. Fri starttid fra 18:00 sånn omtrent og fram til 19:00.

Fredag, lørdag og søndag: Veteranmesterskapet

Bækkelaget SK arrangerer Veteranmesterskapet i helga 3.–5. september. Det starter med sprint på fredag fra Ekeberg idrettspark, mens mellom- og langdistansene går fra Bysetra i Enebakk.

Det arrangeres også publikumsløp alle dagene, sånn at ikke-veteraner har et fint tilbud også.

Søndag: Kom deg ut-dagen

Larvik og omegns turistforening (LOT) arrangerer Kom deg ut-dagen på Framnesodden søndag 4. september, det starter med natursti fra flaggstengene i Bøkeskauen mellom klokka 11 og 12:30. Diverse foreninger har aktiviteter nede ved naturskolen og Padlehytta.

LOK benytter sjansen til å vise oss fram, lære folk enkel bruk av kart i ei løype ute på øya, sån at ingen bør være redd for å gå seg vill.

Har du tid og lyst til å bidra her, ta gjerne kontakt med Tom (9516 1107 / tom@kristensen.larvik.no) og Celine som står for opplegget vårt.