Aktiviteter uke 35

Denne helga ender med KM lang i Drangedal på lørdag og KM stafett i Bambleland på søndag, men før det har vi høstcupløp fra Norgardsetra på tirsdag, klubbmesterskap lang fra Skrekkebekk på onsdag med tikamp og servering etterpå og på torsdag er det langtur fra klubbhuset for de som ikke heller vil til Gulsetmarka og karuselløp. Utover det her, har vi plenty av stolper, turorienteringsposter og faste økter å velge mellom. God tur!

Tirsdag: Vestfold høstcup #2

Det tredje løpet i høstcupen går fra Norgardsetra tirsdag 28. august med Lardal OL som arrangør. Veien er merka inn fra fv. 32 ved Vindfjelltunet til bomveien opp til Nordgardsetra.

Det er fristart mellom klokka 17:00 og 18:30. Bli med, bli med! Trenger du skyss, ta kontakt med andre i klubben som er påmeldt så løser det seg helt sikkert.

Onsdag: Klubbmesterskap lang

Vi ønsker velkommen til årets klubbmesterskap lang onsdag 29. august klokka 18:00. Det hele foregår langt inn i Vestmarka, med Skrekkebekk ved Øvre Ono som arena. Veien blir merka inn Vestmarkaveien fra rundkjøringa ved Nordbyen kjøpesenter. Bommen ved Øvre Ono blir åpen inn mot Skrekkebekk.

Det blir også tikamp for de yngre og bevertning etter at folk har vært ute i skauen. Se informasjon om klubbmesterskapet her. Bli med, bli med!

Torsdag: Langtur

Vi løper langtur fra klubbhuset torsdag 30. august, siden det er KM til helgen. Oppmøte klokka 18:00. Den blir mellom 1:10 – 1:30 litt avhengig av hvem som blir med. Det er også aktuelt å dele gruppen underveis og tilpasse fart og distanse.

Garderober og dusj er tilgjengelig etter økten.

Torsdag: Grenlandskarusellen

For de som ikke er frista av langtur, kan Grenlandskarusellen være en mulighet til å få lufta seg med kart og kompass! Skien OK arrangerer løp i Gulsetmarka, det er merka fra Gulsetringen og til samlingsplass ved Kollmyr skole. Fri start fra klokka 18:00 og til klokka 19:00.

Lørdag: KM lang

Drangedal OL arrangerer årets KM langdistanse for Telemark og Vestfold på Straume. Veien er merka fra fv. 356.

Bli med å kive etter medaljer, heder og ære eller rett og slett for å ha det moro!

Søndag: KM stafett

OK Skeidi arrangerer KM stafett for Telemark og Vestfold søndag 2. september. Arena er Fjordglimt leirsted. Ta av E18 ved Åby mot Valle, følg veien omtrent 9 km og så er det merka fra innkjøringa til Fjordglimt.

Klubben ønsker å stille så mange lag som mulig. Klubbpåmelding i arrangementet opprettet på klubbens Facebook-gruppe. Eller meld fra om din deltakelse til Per Olav så fort som mulig!

Klasser: H/D 11-12, H/D 13-16, H/D 17, H/D 150, H/D 195
Det er også individuell N-åpen, samt C- og B-åpen med egen påmelding i Eventor for de som ikke vil løpe stafett. Prøv om du kan, for det er å løpe stafett!

Hver dag: Faste økter

Vi har nå flere faste økter ute og kart til klubbens medlemmer ligger på klubbhuset.

I år har klubben tur-o på Rakke, i Tveiteskogen i Tjølling og i området Ulfsbakk og Eikedalsområdet.

Stolpejakten vår har i år 100 stolper, 50 i Larvik og 50 i Stavern. Vi oppfordrer alle medlemmer til å ta alle stolpene, samt å lokke og lure med venner, kjente, kolleger og bikkja til naboen ut på stolpejakt! Dette fenger og hvem vet, kanskje folk ønsker å jakte på sånne oransje og hvite postskjermer også etterhvert?