Aktiviteter uke 36

Denne uka inneholder både de faste postene og NM-uka mot slutten. Det er høstcup fra Bogen båthavn i Stokke på tirsdag, treningsløpet vårt som Salsås Grand Prix på onsdag og grenlandskarusell fra Fjordglimt i Bamble torsdag. Slutten av uka går NM-uka av stabelen på Krokskogen. LOK stiller med løpere både individuelt og til stafettlag!

Tirsdag: Vestfold høstcup #4

Stokke IL arrangerer cupløp fra Bogen båthavn tirsdag 6. august. Veien er merka fra fv. 303 mellom Sandefjord og Stokke.

Fri starttid mellom klokka 16:30 og 18:30.

Onsdag: Treningsløp – Salsås Grand Prix

Klassikeren Salsås Grand Prix gjenoppstår med start fra søndre topp på Salsås onsdag 7. september. Beregn noe tid på å gå opp! Fri start mellom 17:30 og 18:30.

Det er påmelding i Eventor, så vi får forhåpentlig besøk fra andre klubber. Uansett, så inngår dette i treningsløpsserien vår og det er ingen grunn til å bli «skremt av» at løpet ligger i Eventor.

Det tilbys lang og kort A-løype, samt en nybegynnerløype. Vi gir veiledning og hjelp til nybegynnere! Se innbydelse for detaljer.

Torsdag: Grenlandskarusellen #13

Ukas karuselløp går fra Fjordglimt leirsted torsdag 8. september. Fri starttid fra 18:00 sånn omtrent og fram til 19:00.

Torsdag–søndag: NM-uka

Tyrving IL og Asker SK arrangerer NM-uka på Krokskogen. Langdistansen torsdag og mellomdistansekvalifisering går fra Løvlia og så er det finale for mellomdistansen lørdag og stafett søndag fra Solli.

Runa Fremstad og Henrik Kaupang Lye løper individuelle distanser og vi har det D17-lag påmeldt. Her er det bare å følge med!