Aktiviteter uke 36

Denne uka er det mye å velge mellom! Tirsdag er det vårcup på Holemyra i Svarstad, med stolpejaktmuligheter som nedjogging. Onsdag er det treningsløp fra Hvatum. Torsdag er det o-teknikk på Holt for den yngre garde, mens vi andre kan løpe Grenlandskarusellen fra Svanvik skole. I helga er det Veteranmesterskapet i Ringerike, 59 grader nord i Indre Vestfold for de yngre og vi kan også «snike» oss med på o-løp i Kjose på søndag. Har du tid til overs har vi fire faste økter, 125 stolper og en rekke tur-o-poster ute også.

Tirsdag: Vestfold høstcup #2

Svarstad er stedet tirsdag 3. september og arena er ved Lardal ungdomsskole. Veien er merka inn fra fv. 40.

Løpet er en mellomdistanse på Holemyra. Fristart mellom 17:00–18:30.

Etter at en har løp har dere en gylden anledning til å jakte poster i samme område, så her er det bare å stille med fullada mobil og ta ei ny runde i stolpejaktmodus.

Onsdag: Treningsløp

Ukas treningsløp går onsdag 4. september klokka 18:00 fra Lunneplassen på Hvatum. Veien er merka fra Tanum kirke.

Jørgen er løypelegger og det er Ole Petter og Mie som arrangerer.

Løyper: A, B, C og N. Det er ingen påmelding, her er det bare å møte opp og legge i vei!

Torsdag: O-teknikk (ungdomssamarbeid)

Hedrum OL arrangerer o-teknisk trening med korridor-o fra Holttun torsdag 5. september. Oppmøte kl. 18:00 – felles gjennomgang av økten 18:15.

Dette inngår i samarbeidet med våre naboklubber retta mot de yngre løperne. Ta en prat med Per Olav som koordinerer fra vår side.

Torsdag: Grenlandskarusellen #12

POL står for karuselløpet torsdag 5. august fra Svanvik skole.

Dette er en mellomdistanse. Fristart mellom klokka 18:00–19:00.

Helga: Veteranmesterskapet

Ringerike OL arrangerer årets veteranmesterskap i helga og det er flere veteraner fra klubben som skal kive om heder og ære. Det er sprint på fredag fra Hvalsmoen leir. Lørdag og søndag får mellom- og langdistansen med arena ved Kleivstua. Her er veien merka fra E16, Sundvollen. (30,– i bompenger lørdag og søndag).

Lørdag og søndag: 59 grader nord

Sandefjord OK arrangerer det like morsomme som utfordrende opplegget for ungdommen også i år. Det blir blant annet klatring, skyting, øksekasting, nattorientering og mye mer. Alt skjer i lag og ingen er aleine.

Oppmøte i indre Vestfold et sted klokka 12:00 på lørdag, der koordinater oppgis nærmere arrangementet. Avslutning på hemmelig sted søndag klokka 14.

Som arrangørene skriver:

Søndag: Orientering i Kjose

Kjose IL arrangerer aktivitetsdag og klubbmesterskap i orientering søndag 8. september, men det er også åpent for andre (ikke-medlemmer betaler 50,– på stedet før en legger i vei med kart, brikke og kompass). Påmelding og start 11.00-11.30.

Dette går på det finfine Husken-kartet som en hadde løp på i våres. Samlingsplass ved brakkene langs Huskenveien, inn fra Sauebakken. Vi får regne med det blir merka inn fra Kjoseveien oppe ved Omslandtraktene!

Hver dag: Faste økter og stolpejakt

Vi har fire faste økter ute, siden et par er tatt inn/på vei inn.

De 125 stolpene står ute til langt utover høsten, ta dem sjøl og lur/lokk gjerne med en venn, kollega eller naboen på orientering … eh … stolpejakt!