Aktiviteter uke 37

Klubbens lag i D17-stafetten avslutta o-helga med premieplass i NM. Hipp hurra! Til uka blir det høstcup i Trolloland på tirsdag, sesongens femtende og siste treningsløp med nogo attåt fra klubbhuset på onsdag, på torsdag kan en velge mellom det siste løpet i Grenlandskarusellen eller åpent klubbmesterskap i Stokkeland. I helga går nyvinninga Kampen om Skagerak av stabelen med både danske og norske ungdommer i aksjon, det er også et publikumsløp i form av skausprint på Mokollen på søndag. Husk at tur-o tas inn 25/9, mens stolpene står der fortsatt!

Stolper og tur-o

Husk at turorienteringspostene tas inn etter 25. september, en bør altså planlegge de siste turene nå! De fleste stolpene våre henger ute til nyttårsaften, men ekspedisjonen i Eikedalsmarka begynner det å haste med!

Tirsdag: Vestfold høstcup #5

Cupløpet denne uka går i Trolloland tirsdag 13. september. Langevannsterrenget skal utforskes og parkeringa ligger ved Tinghaugveien. Parkeringsavgift. PM ligger allerede ute.

Fri starttid mellom klokka 16:30 og 18:30.

Onsdag: Treningsløp #15

Sesongens siste treningsløp går fra klubbhuset vårt onsdag 14. september med oppmøte klokka 18:00. Det tilbys spennende løyper som går delvis på nytt kart og greier!

Siden det er sesongavslutning planlegges det noen ekstra overraskelser og det blir garantert servering av mat i klubbhuset etter at en kommer inn.

Det tilbys det vanlige utvalget av lang og kort A-løype, C-løype og ei N-løype.

Torsdag: Grenlandskarusellen #14

Ukas karuselløp går fra Langangen skole i regi av Hauken IL. Dette er siste løp i sesongens karusell.

Fri starttid fra 18:00 og fram til 19:00.

  • Påmelding i Eventor så fort du har bestemt deg og seinest tidlig på morrakvisten onsdag 14/9
  • (05:09 står det i Eventor, men det flyttes trolig til seinere på onsdag).

Torsdag: Åpent klubbmesterskap i Sandefjor

Stokke IL arrangerer klubbmesterskap for Andebu IL, Sandefjord OK og seg sjøl torsdag 15. september. Det er også åpent for medlemmer fra andre klubber å delta.

Oppmøte ved Storevar strand. Fri start mellom klokka 18 og 19.

De lover en vill, vakker og rå opplevelse, siden terrenget i Feenskogen er røff skog. Det gjelder altså å finne løpbare stier om en kan.

Fredag–Søndag: Kampen om Skagerak

Sandefjord OK har tatt initiativ til «Kampen om Skagerak» der unge o-løpere fra 13 til 16 år som bor i Nord-/Midtjylland, Rogaland, Agder, og Vestfold og Telemark møtes til dyst årlig. Arrangementet skal gå på rundgang framover.

I år er det nattsprint ved Mosserød fredag, langdistanse fra Heisetra lørdag og en skogssprint på Mokollen søndag på programmet.

Søndagen er det også et publikumsløp, der alle kan delta! Unge og gamle. Les innbydelse og PM for mer informasjon.