Aktiviteter uke 36

Nå er deltagelse i både NM-uka og Veteranmesterskapet gjennomført, med gode resultater! Denne uka er det tilbake til vanlige nærløp og treninger.

Tirsdag er det cupløp med sprint på Verningen, onsdag treningsløp a la Salsås Grand Prix og torsdag karuselløp i Gulsetmarka. Det er ikke helgeløp i vårt område, men lørdag tilby OTO o-teknisk trening på Skrim.

Om dette ikke er nok har vi faste økter, stolper og tur-o hengende der ute!

Tirsdag: Vestfold høstcup #4

Hedrum OL arrangerer det fjerde cupløpet som er sprint på Verningen, merka til parkering langs Gamle Ravei (ned til gamle Kefas-bygget, nå Bring osv.). Arena på samme sted som vi hadde klubbmesterskapet.

Ta med Emit-tag.

Start mellom klokka 16:30 og 18:30.

Onsdag: Salsås Grand Prix som treningsløp

Jørn, Elin og resten av familien arrangerer Salsås Grand Prix onsdag 6. september, med oppmøte oppe på utsiktspunktet på Salsås (ved gapahuken). Start mellom klokka 18:00 og 18:45.

Så får vi se om det blir en eksotisk 1:3000 målestokk i år eller noe annet lurt.

Som vanlig A-lang, A-kort, C og N. Det er bare å møte opp, ingen påmelding.

Eventuelle nybegynnere som vil prøve seg kan gjerne ta kontakt med noen av oss i klubben på forhånd eller møtet opp klokka 18:00, så har vi tid og lyst til å veilede dere i bruk av kart og kompass i nybegynnerløypa.

Torsdag: Grenlandskarusellen #13

Skien OK har karuselløp i Gulsetmarka torsdag 7. september, med oppmøte på utfartsparkeringa Vestre Gulset. Merka fra Gulsetringen.

Fri start mellom klokka 17:30 og 18:30.

Lørdag: O-teknisk trening på Skrim

OTO har laga et o-teknisk opplegg på Skrim i samme område som kretsmesterskapet gikk for et par helger siden. Skikkelig, flott villmarksterreng!

Dette er særlig et tilbud til yngre løpere, som kan parløpe med hverandre eller ha med en voksen. Det er A-nivå på postene, så kanskje et utplukk av KM-postene er gjenbrukt med nogo attåt?

Se innbydelse på Eventor for detaljer. Samme start som KM og parkering nede ved veien.

Faste økter

To av øktene tas inn denne uka, sånn at det er tre økter ute. En ny er på vei ut!

Stolpejakten

Larvik OK har flere kart åpne for ivrige stolpejegere. Nyeste tilskudd er kartet ute på Brunlaneskysten som åpna 17. august.

Her er det bare å laste ned oppdatert app på mobilen og sette i gang! Husk at det finnes PDF-kart på websida, som mange av oss o-løpere er mer vant til enn en liten mobilskjerm.

Turorientering

Klubbens turorientering har poster på Nalum, Vittersø og i Vestmarka.

En kan kjøpe hele turpakke eller enkeltkart på nett, samt selvsagt den «gode gamle» tur-o-konvolutten på utsalgsstedene vår.