Aktiviteter uke 37

Denne uka skjer det noe både her og der. Sånn nær oss er det sprintløp i høstcupen fra Kvelde skole på tirsdag, Salsås Grand Prix som treningsløp på onsdag og langtur fra klubbhuset på torsdag. De andre tinga er NM-uka i Levanger fra torsdag, Veteranmesterskapet på Finnskogen i helga og MOT.TV-cup på Notodden på lørdag. Vi som blir hjemme kan kose oss med faste økter.

Tirsdag: Vestfold høstcup #4

Hedrum OL arrangerer cupløp fra Kvelde tirsdag 8. september med fri start mellom 17:00 og 18:30. Denne gangen er det sprint og arena er ved Kvelde skole.

Onsdag: Salsås Grand Prix

Ukas treningsløp onsdag 9. september skjer med utgangspunkt fra toppen på Salsås, det er tid for Salsås Grand Prix 2015! Jørn og Elin arrangerer og det blir A-løype, C og N-løype.

Dere velger selv hvor dere vil parkere, og oppmøte er på toppen. De som møtes på klubbhuset klokka 17:30 kan bli med på felles oppvarming til toppen. Dette blir gøy!

Torsdag: Langtur

Vi løper rolig langtur fra klubbhuset torsdag 10. september klokka 18:00. Ei gruppe løper litt i overkant av en time og den andre gruppa løper sånn rundt halvannen time. Garderoben står klar og dusjene har varmt vann. Vel møtt til langtur!

Torsdag – søndag: NM i orientering, NM-uka

NM-uka går i trønderland med Frol IL som arrangør. Klubben har flere deltagere på arrangementet, så her er det bare å følge med på live-senter underveis. Hjemmesida til arrangementet har den informasjonen du leiter etter.

  • Torsdag 10. september: Langdistanse junior og senior
  • Fredag 11. september: Kvalifisering mellomdistanse senior
  • Lørdag 12. september: Finale mellomdistanse junior og senior
  • Søndag 13. september: Stafett senior

Fredag – søndag: Veteranmesterskapet

Klubben har også flere deltagere på Veteranmesterskapet fra Svullrya på Finnskogen med Grue IL som arrangør. Hjemmesida for Veteranmesterskapet finner du her. Det er sprint på fredagskvelden, langdistanse på lørdag og avslutningsvis mellomdistanse på søndag.

Lørdag: MOT.TV-cup og høstløp

Notodden OL arrangerer MOT.TV-cup med sprintprolog og jaktstart mellomdistanse for 13- til 16-åringene og et løp med åpne klasser for de som er yngre og eldre. Se mer informasjon om løpet på Eventor. Påmeldingsfrist i løpet av tirsdag 8. september.

Alle dager: Faste økter

Klubben har nå fire økter hengende ute. Her er det bare å finne ei tidsluke i kalenderen og komme seg ut. Kart ligger på klubbhuset for alle medlemmer.

Om en kjeder seg finnes det også en drøss med turorienteringsposter ute i terrenget. Og hvorfor ikke introdusere orientering til en kollega eller naboen for den del? Da kan våre grønne turer være en enkel og grei start, nå har vi turer i områdene Tollerodden/Torstrand, Månejordet/Lovisenlund/Badeparken og Stavern.

—–