Aktiviteter uke 37

Høstcupen på tirsdag går i Trolloland, treningsløpet på onsdag fra vanntårnet på Dolvenhøyda og torsdag er det langtur fra klubbhuset. NM-uka går på Vegårshei torsdag til søndag og klubben har løpere i ilden, følg med på live-senteret! O-løp i Stokke på søndag og ellers er stolper, tur-o og faster økter på plass og venter på deg.

Tirsdag: Vestfold høstcup #5

Trollo arrangerer cupløp fra Re videregående skole tirsdag 11. september. Dette er en mellomdistanse. Det er fristart mellom klokka 17:00 og 18:30. Bli med, bli med!

Onsdag: Treningsløp

Treningsløpet denne uka går på Dolvi-kartet onsdag 12. september, med oppmøte ved vanntårnet (merk flytting). Det er merka inn fra fv. 302 mellom Larvik og Helgeroa på Dolvenhøyda. Ansvarlige for opplegget er Ole Edvard, Ida Sofie og Henrik.

Løyper A, B, C og N som vanlig.
Dagens fokus er kurve-o, som er nyttig for store og små.

Torsdag: Langtur

Møt opp på klubbhuset torsdag 13. september klokka 18:00 for langtur. Økta blir på mellom 1:15 og 1:30, sånn ut fra hvem som blir med. Ved behov deler vi også gruppen underveis, slik at alle får passe lengde og hastighet på turen. Garderober og dusj er tilgjengelig.

Langhelga: NM-uka

NM i Orientering – NM-uka går i år på Vegårshei og klubben har løpere i aksjon begge distanser og dame- og herrelag på stafetten. Det starter med NM langdistanse torsdag, NM mellomdistanse med kvalik på fredag og finale lørdag og den avsluttende stafetten på søndag. Det er et publikumsløp på fredag.

Søndag: Løp i Stokke

De som ikke skal løpe NM stafett eller sitter pal på live-tracking, kan lufte o-sko, brikke og kompass i Stokke søndag 16. september. Frammøte ved Meny Stokke og det er merka fra fv. 303. Fri start mellom 10:30 og 12:30.

På dette løpet er det fritt fram for påmelding på løpet, men arrangørene oppfordrer folk til å melde seg på i Eventor siden det letter arbeidet.

Hver dag: Faste økter

Vi har nå flere faste økter ute og kart til klubbens medlemmer ligger på klubbhuset.

I år har klubben tur-o på Rakke, i Tveiteskogen i Tjølling og i området Ulfsbakk og Eikedalsområdet.

Stolpejakten vår har i år 100 stolper, 50 i Larvik og 50 i Stavern. Vi oppfordrer alle medlemmer til å ta alle stolpene, samt å lokke og lure med venner, kjente, kolleger og bikkja til naboen ut på stolpejakt! Dette fenger og hvem vet, kanskje folk ønsker å jakte på sånne oransje og hvite postskjermer også etterhvert?