Aktiviteter uke 38

NM-uka på Vegårshei er nettopp ferdig og vi kan allerede se fram til NM-helga i Sandefjord i slutten av uka, men først er det mer og enda mer kortreist moro. Tirsdag går cupløpet fra nedlagte Frostvedt skole, onsdag er det treningsløp fra klubbhuset med stafettrening, labyrint-o og lapskaus etterpå og på torsdag kan løpeformen poleres med langtur fra klubbhuset. I helga er det altså både norgescupløp sprint, mellom og lang, O-idol, publikumsløp og NM juniorstafett i Bugården og Kodal. Tjohoo og så må vi ikke glemme at tur-o og en del faste økter snart tas inn, løp og leit! Stolpene står ute døgnet rundt helt til november.

Tirsdag: Vestfold høstcup #6

Hedrum OL står for cupløpet tirsdag 18. september, som er en sprint fra (nedlagte) Frostvedt skole. Det er fristart mellom klokka 17:00 og 18:30. Bli med, bli med!

Onsdag: Treningsløp med nogo attåt

Ukas treningsløp går fra klubbhuset onsdag 19. september klokka 18:00. Som vanlig er det løypene A, B, C og N.

For A- og B-løypene er det morsom og lærerik stafettrening med gafla løyper for dem som vil delta, løypene er kortere enn vanlig sånn at vi rekker å teste labyrint-o i hagen til Lars og Anne Gro etterpå.

Etterpå er det servering av lapskaus på klubbhuset med prat og hygge. En dusj kan en absolutt koste på seg også! Vel møtt!

Torsdag: Langtur

Møt opp på klubbhuset torsdag 20. september klokka 18:00 for langtur. Økta blir på mellom 1:15 og 1:30, sånn ut fra hvem som blir med. Ved behov deler vi også gruppen underveis, slik at alle får passe lengde og hastighet på turen. Garderober og dusj er tilgjengelig.

Helga: NM-helga

En bør ikke reise lengre enn til Sandefjord for NM-helga i år. Det starter med Norgescup sprint på Bugården fredag. På lørdag er det Norgescup mellomdistanse, O-idol og et publikumsløp fra Rismyr i Kodal. Parkering ved Kodal skole. Publikumsløpet har fristart mellom 11:00 og 13:00. På søndag er det Norgescup jaktstart for senior og NM-juniorstafett, der klubben tar sikte på å stille damelag og kanskje et mix-lag med andre klubber i herreklassen.

Hver dag: Faste økter

Vi har nå flere faste økter ute og kart til klubbens medlemmer ligger på klubbhuset.

I år har klubben tur-o på Rakke, i Tveiteskogen i Tjølling og i området Ulfsbakk og Eikedalsområdet.

Stolpejakten vår har i år 100 stolper, 50 i Larvik og 50 i Stavern. Vi oppfordrer alle medlemmer til å ta alle stolpene, samt å lokke og lure med venner, kjente, kolleger og bikkja til naboen ut på stolpejakt! Dette fenger og hvem vet, kanskje folk ønsker å jakte på sånne oransje og hvite postskjermer også etterhvert?

Lars Ole Engebakken i luftig hopp inn mot posten oppe ved Tordenskiold-statuen.