Aktiviteter uke 37

Vi starter uka med høstcup fra Storås skistadion i Stokke tirsdag og treningsløp med mulighet til kurve-o fra Bjørndalen onsdag. Fra torsdag og ut helga er det NM-uka på Skrim og Tjøme der vi kan heie på klubbens løpere og jamen løpe publikumsløp lørdag også. Har du tid til overs har vi fire faste økter, 125 stolper og en rekke tur-o-poster ute også.

Tirsdag: Vestfold høstcup #3

Stokke IL står for cupen denne uka fra Storås skiarena tirsdag 10. september med fristart mellom 17:00–18:30. Mellomdistanse denne uka.

Som det står i PM, blant mer: Sjekk koder, postene ligger veldig tett!

Onsdag: Treningsløp

Ukas treningsløp går onsdag 11. september klokka 18:00 fra Bjørndalen. Det er merka inn fra Gamle Kongevei.

Denne uke er det kurve-o som er spesialiteten, Familien Hjortland står for opplegget.

Løyper: A, B, C og N. Det er ingen påmelding, her er det bare å møte opp og legge i vei!

Dette er også en ungdomstrening i samarbeid med våre naboklubber, der ungdommene samles 18:15 for felles gjennomgang av økten før de løper ut.

Torsdag: Grenlandskarusellen #13

Skien OK arrangerer karuselløpet torsdag 12. august fra Solvika i Siljan.

Dette er en mellomdistanse. Fristart mellom klokka 18:00–19:00.

Helga: NM

OTO arrangerer NM-uka i år med orientering fra fjell til fjord! NM langdistanse går på Skrim torsdag 13. august, mens det er mellomdistansekvalifisering på Tjøme fredag 14. august og NM mellomdistanse 15. august. Søndag går arrangementet igjen på Skrim, med NM stafett.

Dette blir spennende og vi har grei mulighet til å heie på løperne våre og alle sammen! Det er også publikumsløp på lørdag.

  • Hjemmesida til NM-uka 2019 med all informasjon du måtte trenge. Påmelding til publikumsløpet i Eventor i løpet av onsdag 11. september.

Hver dag: Faste økter og stolpejakt

Vi har fire faste økter ute, siden et par er tatt inn/på vei inn.

De 125 stolpene står ute til langt utover høsten, ta dem sjøl og lur/lokk gjerne med en venn, kollega eller naboen på orientering … eh … stolpejakt!