Aktiviteter uke 38

Denne uka arrangerer klubben cupløp på splitter nytt kart i Nevlunghavn, her må dere bli med! Torsdag er det Pollicup fra Herre og søndag går Høstgampen fra Andersbonn. I helga er det Norgescup junior/senior, O-idol og NM junior-stafett på Konnerud, med LOK-ere i aksjon. Om ikke det er nok, så har vi flere faste økter ute, tur-o som tas inn etter 25/9 og stolper som står lenge utover!

Faste økter, stolper og tur-o

Vi har fire økter ute nå; kurve-o i Vestmarka, o-intervaller på Aske, SG-løypa A-lang åpen fra Ono/Rømminga og o-intervaller fra Ingri.

Husk at turorienteringspostene tas inn etter 25. september, en bør altså planlegge de siste turene nå!

De fleste stolpene våre henger ute til nyttårsaften, men ekspedisjonen i Eikedalsmarka begynner det å haste med! Stolpene i Helgeroa tas inn i starten av november.

Tirsdag: Vestfold høstcup #6

Denne uka arrangerer klubben sprintløp fra Nevlunghavn tirsdag 20. september, der Lars og Per Olav har laga både morsomme og utfordrende løyper på splitter nytta kart i Havna. Parkering og samlingsplass med både start og mål på den offentlige parkeringa på venstre side før du kjører inn i selve Havna.

PM ligger ute og bør som alltid leses, det er f.eks. forbudt med o-sko med stålpigg. Touch-free og Emit-tag benyttes, men vi har flere brikker som klubbens løpere kan låne. Meld dere på, alle LOK-ere!

Fri starttid mellom klokka 16:30 og 18:30.

Meld dere på, alle LOK-ere!

Torsdag: Pollicup #1

Grenlandskarusellen er slutt, men da tar OK Skeidis Pollicup over på torsdagene. Vel møtt til kjappe og morsomme løp i Bambleland; fellesstart og gafla løyper på 2-3 km!

Løpet går fra Herre skole torsdag 22. september. Fellesstarten går klokka 17:30.

Fredag–Søndag: Norgescup, O-idol, junior-NM-stafett

Konnerud IL arrangerer Norgescup for junior/senior, O-idol og junior-NM-stafett i helga, med Svensedammen skole som arena!

  • Fredag er det Norgescup sprint for junior/senior.
  • Lørdag er det Norgescup mellomdistanse for junior/senior og O-idol for de litt yngre. Publikumsløp etter konkurransene.
  • Søndag er det Norgescup senior jaktstart først, deretter Norgesmesterskap junior stafett.

Klubben stiller med løpere, her er det bare å følge med på arena eller live på nettet.

Søndag: Høstgampen

Hedrum OL arrangerer Høstgampen søndag 25. september fra Andersbonn parkering, veien er merka fra fv. 304 ved Holm i krysset Hedrumveien/Holmfossveien. Det blir også merka for de som kommer via Hvitsteinveien opp grusveien til Andersbonn.

Fristart for alle klasser mellom klokka 11 og 12:30, mens N-/C-klassene kan starte fra klokka 10.

  • Påmelding i Eventor seinest i løpet av tirsdag 20/9. Etteranmeldinga stenger ved utgangen av torsdag 22/9.