Aktiviteter uke 37

Uke med muligheter hver eneste dag om en vil. Medlemsmøte mandag, høstcup med sprint i Kvelde på tirsdag, treningsløp fra Rømminga onsdag og mulighet for felles opplegg og ny o-teknisk økt fra klubbhuset på torsdag. Det er også karuselløp i Grenland torsdag. NM-uka 2014 går av stabelen i Kjekstadmarka torsdag – søndag. Mulighet for nærløp i Stokke lørdag. En rekke faste økter henger fortsatt ute!

Mandag: Medlemsmøte

Møt opp på klubbhuset mandag 8. september klokka 18:00. Saksliste og informasjon om møtet her.

Tirsdag: Vestfold høstcup #4

Hedrum OL arrangerer fjerde løpet i høstcupen tirsdag 9. september, dette er en sprint i Kvelde. Fri start mellom klokka 17:00 – 18:30.

Onsdag: Treningsløp

Treningsløp fra Rømminga onsdag 10. september med oppmøte klokka 18:00. Kjør innover Vestmarkaveien til du finner parkeringsplassen på Rømminga! Løypetilbud: A-lang, A-kort, C og N.

Torsdag: O-teknisk økt

Oppmøte på klubbhuset torsdag 11. september klokka 18:00 for o-teknisk trening. Vi løper den nye økta som Karl har laga fra klubbhuset. Den har ei runde på Bordbergåsen, og ei fra Salsås. Merkebånd på postene.

Torsdag: Grenlandskarusellen #12

Skeidi arrangerer dette karuselløpet torsdag 11. september på Grasmyr, Stathelle. Merket fra fv 352. Fristart fra kl. 18:00

Torsdag-Søndag: NM-uka

Som arrangøren skriver: «Asker Skiklubb inviterer til orienteringsfest 11. – 14. september 2014. Terrenget vi byr på er av det fineste vi har; Kjekstadmarka som ligger sør for E18 mellom Asker og Drammen. […] Det jobbes for en flott ramme rundt arrangementet, Asker Skiklubb fyller 125 år i 2014 og dette er vårt hovedarrangement i jubileumsåret. I tillegg til NM for junior og senior og NM Pre-O, blir det fellesstart i Trimtex cup for 13-16 år, enkelt publikumsløp og arrangement for de lokale tur-orientererne.»

Lørdag: Nærløp i Stokke

Stokke IL arrangerer et nærløp – i flatt terreng på nytt kart – lørdag 13. september. Arena like ved Stokke idrettshall. Merka etter avkjøring fra E-18 i Tassebekk-krysset.

Når som helst: Faste økter

A-løypene fra klubbmesterskapet henger ute med merkeband på postene, samt at ei ny økt er hengt ut og tilbys som o-teknisk fellestrening på torsdag. I tillegg har klubben disse øktene, med varierende momenter og fokus hengende ute:

  • O-intervaller i Tjølling – Start fra Liasletta, parkeringa til bueskytterne ved Tjøllingvollen. Kjør inn Håkestadveien fra Tjølling kirke, parkeringsplass på høyre side etter et stykke. 5 stk o-intervaller. Den løpes slik at man fra starttrekanten løper 3 poster i høyt tempo. Deretter løper man rolig til ny starttrekant, og løper fort igjen i 3 nye poster. Det er kuttemuligheter, og mulighet til å løpe fort i terrenget.
  • Sommerøkt på Rakke – Vi har en økt ute på Rakke (2,9 km med store skjermer). Ønsker man ei lang økt, løper man til start fra målet ved kyststiparkeringa på Rakke (snaue 20 min). Det går også a bli kjørt til start, om man har med sjåfør.
  • “Kurveøkt-utfordringen Ingeri”. Denne økta er meget krevende! Grønt, gult og blått er borte fra kartet. Og igjen står brune og svarte detaljer. Poenget er at det er slik du egentlig skal orientere. Økta er 3,2 km fordelt på 3 sløyfer. De 5 første postene har småskjermer, men de krymper til miniskjermer fra 6. post og resten av løypa. Miniskjermer er slike man har i speilet inni bilen.
  • Tanum – 3,5 km og 19 poster med småskjermer. Økta er i målestokk 1:7500. Valgfritt om man vil løpe løypa innover skogen og løpe tilbake eller løpe inn til starten i nord og ta løypa tilbake.
  • Kurveøkt Rømminga. Kurveøkt på Rømminga, med rått og uferdig kart basert på kommunens laserdata. Veldig lite synfart, så dette vil by på utfordringer enkelte steder. Mer informasjon og nedlasting av kartet her.

Kurveøkta på Rømminga skriver en ut sjøl, men kart til de andre øktene ligger på klubbhuset.