Aktiviteter uke 38

Høstcup med sprint på Nøtterøy tirsdag, treningsløpet på onsdag er Salsås Grand Prix, på torsdag er det mulig å løpe karuselløp på Gulset og søndag kan en springe Østerøya rundt. O-trolleir i Lardal fredag og lørdag. Juniorsamling på klubbhuset på lørdag. En rekke faste økter henger fortsatt ute!

Til orientering

  • Postbukkmysteriet fortsatt uløst. Vi oppfordrer alle til å ta en titt baki bilen, i garasjen, i putekassa eller andre lure eller mindre lure steder. Alternativt kan det være at bukkene har havna i ei grøft eller bak en grastust på et av treningsløpa. Se etter! Det mangler nemlig fortsatt 0- og 249-bukker fra en eller annen gang før sommeren.

Tirsdag: Vestfold høstcup #5

OTO arrangerer femte løpet i høstcupen tirsdag 16. september, dette er en sprint på Nøtterøy. Fri start mellom klokka 17:00 – 18:30. Og som arrangøren skriver: «OTO ønsker velkommen til sprint-o-løp i helt nytt område på Rosanes på Nøtterøy. Både terreng og løyper gir mulighet for høy fart, akkurat som sprint skal være. «

Onsdag: Salsås Grand Prix

Treningsløp fra Salsås onsdag 17. september, møt opp på utsiktspunktet klokka 18:00 eller møt på klubbhuset så blir det en felles sosial oppvarming opp til toppen klokka 17:30. Løypetilbud: A-lang, A-kort, C og N. Jørn og Elin arrangerer. Parkering ved klubbhuset, Ra u-skole eller nedafor gartneriet på Gutterød.

Torsdag: Grenlandskarusellen #13

Skien OK arrangerer dette karuselløpet torsdag 18. september på Vestre Gulset. Merka fra avkjøring Gulsetringen ved innkjøring til Vestre Gulset. Parkering på Vestre Gulset P-Plass. Arena 100m fra parkering. Fri start mellom klokka 18:00 og 19:00.

Fredag – lørdag: O-trolleir i Lardal

Lardal OL inviterer til o-trolleir for Vestfold og Telemark på Borgen skiarena fra fredag kveld til lørdag formiddag. Sosiale og idrett i herlig blanding! Her kan en også få prøvd sykkelorientering.

Klubben har ingen ledere påmeldt, sånn at foreldre til o-troll som vil være med må regne med å stille som ledere. Opplysninger om påmelding og alt mulig annet finnes i inbydelsen her.

Lørdag: Kretslaget samles på klubbhuset

Kretslaget for juniorene i Telemark og Vestfold samles på klubbhuset lørdag 20. september. Avslutningssamling for sesongen, evaluering og planlegging av veien videre. Det blir ei treningsøkt først, deretter møte på klubbhuset.

Søndag: Østerøya rundt

Østerøya rundt går av stabelen søndag 21. september og har i år samlingsplass på Skjellvika badestrand. Merka fra Fv 303 øst for Sandefjord. Distansene er 10km, 5km og ei nybegynnerløype på 2km. Fellesstart klokka 11:00 for langløypa og 11:15 for de to andre løypene.

Når som helst: Faste økter

A-løypene fra klubbmesterskapet henger fortsatt ute med merkeband på postene I tillegg har klubben disse øktene, med varierende momenter og fokus hengende ute:

  • Karls økt fra klubbhuset – Vi løper den nye økta som Karl har laga fra klubbhuset. Den har ei runde på Bordbergåsen, og ei fra Salsås. Merkebånd på postene.
  • O-intervaller i Tjølling – Start fra Liasletta, parkeringa til bueskytterne ved Tjøllingvollen. Kjør inn Håkestadveien fra Tjølling kirke, parkeringsplass på høyre side etter et stykke. 5 stk o-intervaller. Den løpes slik at man fra starttrekanten løper 3 poster i høyt tempo. Deretter løper man rolig til ny starttrekant, og løper fort igjen i 3 nye poster. Det er kuttemuligheter, og mulighet til å løpe fort i terrenget.
  • Sommerøkt på Rakke – Vi har en økt ute på Rakke (2,9 km med store skjermer). Ønsker man ei lang økt, løper man til start fra målet ved kyststiparkeringa på Rakke (snaue 20 min). Det går også a bli kjørt til start, om man har med sjåfør.
  • “Kurveøkt-utfordringen Ingeri”. Denne økta er meget krevende! Grønt, gult og blått er borte fra kartet. Og igjen står brune og svarte detaljer. Poenget er at det er slik du egentlig skal orientere. Økta er 3,2 km fordelt på 3 sløyfer. De 5 første postene har småskjermer, men de krymper til miniskjermer fra 6. post og resten av løypa. Miniskjermer er slike man har i speilet inni bilen.
  • Tanum – 3,5 km og 19 poster med småskjermer. Økta er i målestokk 1:7500. Valgfritt om man vil løpe løypa innover skogen og løpe tilbake eller løpe inn til starten i nord og ta løypa tilbake.
  • Kurveøkt Rømminga. Kurveøkt på Rømminga, med rått og uferdig kart basert på kommunens laserdata. Veldig lite synfart, så dette vil by på utfordringer enkelte steder. Mer informasjon og nedlasting av kartet her.

Kurveøkta på Rømminga skriver en ut sjøl, men kart til de andre øktene ligger på klubbhuset.