Aktiviteter uke 38

Tirsdag arrangerer klubben høstcupløp fra Ra ungdomsskole og vi håper flest mulig løper! Onsdag er det avslutning av treningsløpsesongen med morsom stafettrening for alle og etter en dusj er det lapskaus og medlemsmøte på klubbhuset. Torsdag er det Skeidimila og søndag er det Høstgampen fra Holttun. Bli med, bli med! Har du tid til overs har vi fire faste økter, 125 stolper og en rekke tur-o-poster ute også.

Tirsdag: Vestfold høstcup #4

Vi arrangerer cupløpt fra Ra u-skole tirsdag 17. september. Peder Rauan står for løypene. Dette er en mellomdistanse. Fristart mellom 17:00–18:30.

Vi håper så mange som mulig blir med å løpe!

Onsdag: Treningsløpsavslutning

Sesongens siste treningsløp går fra klubbhuset onsdag 18. september. Dette er stafettrening med fellesstart og gaflinger. Morsomt, sosialt og lærerikt! Møt opp litt før, sånn at du er ferdig skifta og er klart til å løpe mot start 18:00. Vi har nemlig et medlemsmøte å rekke 19:30 og alle vil nok dusje først!

Onsdag: Medlemsmøte med mat

Velkommen til medlemsmøte onsdag 18. september klokka 19:30, uansett om du har løpt stafettreninga eller ikke. Det blir servering av lapskaus og så setter vi i gang et passe kort møte mens vi spiser.

Vi skal dele ut premier for klubbmesterskapet lang, oppsummere O-festivalen kort og deretter lufte tanker om større løp i åra som kommer. Styret innleder til diskusjon og meningsutveksling blant medlemmene. Ønsker vi for eksempel Sørlandsgaloppen i 2021?

Torsdag: Grenlandskarusellen #14 – Skeidimila

OK Skeidi inviterer til gjengangeren Skeidimila torsdag 19. september med fellesstarter fra klokka 18:00. PM kommer sikkert ganske snart. Løpet går også i år fra Grasmyr.

Søndag: Høstgampen

Hedrum OL arrangerer høstløpet sitt fra Holttun søndag 22. september med fristart fra klokka 11:00 for alle klasser. Her er det bare å varme opp og løpe ut når en er klar!

Hver dag: Faste økter og stolpejakt

Vi har fire faste økter ute, siden et par er tatt inn/på vei inn.

De 125 stolpene står ute til langt utover høsten, ta dem sjøl og lur/lokk gjerne med en venn, kollega eller naboen på orientering … eh … stolpejakt!