Damene nr. 21 i NM-stafett

LOK’s D17 lag løp inn til 21.plass i NM-stafett søndag

Søndag arrangerte OTO NM-stafett på Skrim på det nye o-kartet «Vindoren». Klubben hadde startet med 3 lag fordelt på 2 herrelag og 1 damelag.

Det var damelaget som leverte det beste resultatet i mål med 21. plass, kun 22 minutter bak vinnerlaget fra Nydalen.

Andrine Fremstad tok seg av 1.etappe, og løp jevnt og godt hele sin etappe. Inn til veksling var hun 4.30 bak på 27. plass av 56 startende lag. Laget var godt med, og klubbens veterandamer kunne ta seg av resten.

Elin Bjerva løp 2.etappe stødig og sikkert uten noe bomming i det hele tatt. Hun var inne som 23.lag snaue 12 minutter bak ledende Nydalen 2. Dermed var resten opp til Ingrid Undstad på 3.etappe. Hun løp også godt og kunne styre inn laget til 21.plassen – kun få sekunder fra premie. Klubbens påmeldte 2.lag i D17 kom aldri til start etter en rekke sykdomsforfall siste uka.

I H17 fikk vi faktisk til 2 lag til start, etter hektisk UK-aktivitet på vei oppover til Skrim. Iver Ringheim hadde blitt syk i løpet av natta, og reserve måtte inn på 2.laget. Ole Edvard Hjortland stilte sporty opp og løp en fin 2.etappe på 2.laget. Det må også nevnes at dette ikke var første lagendring etter at UK tok ut lagene tidligere i uka.

Andrine Fremstad til passering på 1.etappe

På 1.laget løp Arne Dirdal på 1.etappe, Lars Fremstad 2.etappe og Trond Strandberg 3.etappe. Laget kom i mål som 74. lag (av 95 startende lag), etter at Trond gikk ut på fellesstart snaue 7 minutter før Lars kom inn til veksling. Dagens funfact er at Trond løp den siste delen etter passering med kun en sko.

Trond Strandberg til passering på 3.etappe.

2.laget ble «reservelaget» som startet med Per Olav som snek seg inn 5 minutter før 1.laget. Nevnte Ole Edvard løp flott på 2.etappe, og holdt 1.laget bak seg helt til passering på arena. Tom Kristensen tok seg av 3.etappe, men måtte gi seg underveis.