Aktiviteter uke 38

Vel blåst for klubbens løpere oppe i Tromsø! Denne uka trenger vi bare å dra til Rømminga for høstcupløp på tirsdag, til Bøkkerfjellet for sprintmoro på onsdag, til Bambleland for pollicupløp på torsdag og til Holt for Høstgampen på søndag.

Turorienteringspostene i Vestmarka og Vittersø må tas i løpet av 24. september, for etter det tas postflagga inn før elgjakta. Turen ute på Nalum ligger ute helt til høstferien er over 15. oktober.

I tillegg har vi fire faste økter og masse stolper der ute!

Tirsdag: Vestfold høstcup #6

Klubben vår arrangerer cupløp fra Rømminga tirsdag 19. september. Jørn står for løyper og de er lagt delvis i terreng som ikke har vært brukt på mange år. Gled dere til nytt og fint terreng!

Dette er en mellomdistanse. Start mellom klokka 16:30 og 18:30.

Onsdag: Bøkkern-sprinten

Treningsløpa vi hadde på sesongens liste er over, men Per Olav inviterer til et spennende treningsløp fra Bøkkerfjellet. Meld deg på i Eventor og gled deg til å øve på sprintmomenter i Larvik sentrum.

Det er laga ei A- og N-løype, men her er det fint mulig for B- og C-løpere til å prøve seg på A-løypa. God trening!

Torsdag: Pollicup #1

OK Skeidi sparker i gang pollicupløpa torsdag 21. september. Oppmøte ved Eik kirgegård, merka fra fv. 352. Løpet går i Røsskleiva.

Samme opplegg som før: Fellesstart med gafla løyper!

Her er det bare å prøve seg. Det er fire løp i cupen.

Søndag: Høstgampen

Hedrum OL inviterer til høstløpet sitt søndag 24. september, med oppmøte ved Holt og arena ved Holttun. Fristart for alle mellom klokka 11 og 12:30, mens åpne C- og N-klasser kan starte allerede klokka 10:00.

Faste økter

Fire økter henger ute, der nyeste tilskudd er løypa fra Salsås Grand Prix.

Stolpejakt

Larvik OK har flere kart åpne for ivrige stolpejegere. Flere av karta er åpne ut året, men følg med på fristene som kommer. Ekspedisjonen i Eikedalsmarka stenger f.eks. allerede 1. oktober.

Her er det bare å laste ned oppdatert app på mobilen og sette i gang! Husk at det finnes PDF-kart på websida, som mange av oss o-løpere er mer vant til enn en liten mobilskjerm.

Turorientering

Nalum-turen ligger ute helt til høstferien er ferdig 15. oktober, mens de tre andre turene stenger på grunn av elgjakta 24. september. Så nå haster det med å finne postene!

En kan kjøpe hele turpakke eller enkeltkart på nett, samt selvsagt den «gode gamle» tur-o-konvolutten på utsalgsstedene vår.