Aktiviteter uke 39

Sesongens siste høstcupløp i Esso-skogen på tirsdag, det andre Pollicup-løpet i Stathelle på torsdag, urban langløping med Porsgrunn City Race fra Porsgrunn sentrum på lørdag og endelig Marummila med innlagt jaktstartfinale for MOT.TV-cupen på søndag.

De faste øktene tas inn i disse dager, det samme gjelder turorienteringspostene i Vestmarka og Vittersø. Turorienteringa ute på Nalum ligger ute helt til høstferien er over 15. oktober.

De fleste stolpene våre ligger ute helt til nyttår, men ekspedisjonen i Eikedalsmarka tas inn etter 1. oktober.

Tirsdag: Vestfold høstcup #7

OTO arrangerer sesongens siste høstcupløp i Esso ute ved Slagentangen tirsdag 26. september. Dette er en mellomdistanse.

Start mellom klokka 16:30 og 18:30, men det blir fort mørkt i skauen – så det er greit å komme seg ut passe tidlig.

Torsdag: Pollicup #2

Det andre pollicupløpet går fra Dammane ved Grasmyr torsdag 28. september. Merka fra fv. 352.

Fellesstart med gafla løyper!

Lørdag: Porsgrunn City Race

POL arrangerer sitt årlige urbane langløp fra Porsgrunn sentrum lørdag 30. september. I år er det en prolog og påfølgende jaktstart for ungdomsklassene og D/H17–. Alle andre får tradisjonelt opplegg.

Prolog fra klokka 12:00 og jaktstart fra klokka 14:00. Første ordinære start i de andre klassene klokka 13:00.

Husk Emit-tag, det er touchfree som gjelder!

Søndag: Marummila

Sandefjord OK arrangerer dette tradisjonsrike løpet søndag 1. oktober, med første ordinære start klokka 11:00.

I år er dette også finalen i MOT.TV-cupen, som er både viktig og spennende for våre ungdomsløpere! Her blir det jaktstart og kiving helt til mål.

Nøyaktig plasseringa av arena er ikke kjent – informasjonen kommer i PM, men veien blir merka fra Tempokrysset på innfartsveien til Sandefjord.

Faste økter

Alle de faste øktene er nå på vei inn, før elgjakta starter. Seinere i høst når jaktlaga begynner å fylle kvota si, vil det bli nye økter å bryne seg på.

Stolpejakt

Larvik OK har flere kart åpne for ivrige stolpejegere. Flere av karta er åpne ut året, men følg med på fristene som kommer. Ekspedisjonen i Eikedalsmarka tas inn etter 1. oktober, så her nærmer siste frist seg.

Her er det bare å laste ned oppdatert app på mobilen og sette i gang! Husk at det finnes PDF-kart på websida, som mange av oss o-løpere er mer vant til enn en liten mobilskjerm.

Turorientering

Nalum-turen ligger ute helt til høstferien er ferdig 15. oktober, mens de tre andre turene hentes inn fra og med denne uka. Det blir mulig å registrere postene fortsatt.

En kan kjøpe hele turpakke eller enkeltkart på nett, samt selvsagt den «gode gamle» tur-o-konvolutten på utsalgsstedene vår.