Aktiviteter uke 39

NM-helga i Sandefjord er over og blei et bra arrangement, sjøl om Knud prøvde å blåse sprinten fredag ad undas. Denne uka går det siste løpet i Vestfold høstcup på Teie tirsdag og det aller første løpet i nyvinninga LOK sprintcup i Stavern onsdag. På torsdag er det langtur fra klubbhuset og i helga er Porsgrunn stedet med Porsgrunn City Race lørdag og Poengjakta søndag. Nå er tida inne til å finne turorienteringspostene, de tas inn 30/9 og noen av de faste øktene vil tas inn før elgjakta. Stolpene står ute helt til november, så der har du bedre tid!

Tirsdag: Vestfold høstcup #7

Det siste cupløpet denne høsten går i OTO-regi tirsdag 25. september fra Speiderhytta på Teie. Det er merka fra krysset Kirkeveien/fv308 og Kolbergveien (1,6 km etter kanalbrua). Parkering ved Teigar ungdomsskole/Nøtterøyhallen og 500 m å gå til arenaen. Det er fristart mellom klokka 17:00 og 18:30.

Onsdag: LOK sprintcup #1

Velkommen til årets nyvinning LOK sprintcup og det første løpet onsdag 26. september i Stavern. Vi merker til samlingsplass fra fv. 301 ved Stavernshallen. Dette løpet er åpent for løpere for alle klubber som ønsker ei kjapp sprintøkt før mørket siger på.

Vi gjør det enkelt og tilbyr to løyper, ei A-løype og ei C-løype. Fri start mellom 17:00 og 18:15.

Det letter arbeidet for arrangøren om folk melder seg på i Eventor, men det er mulig å etteranmelde seg på arena – gitt at vi har nok kart.

Arrangør denne onsdagen er Per Olav Gulbrandsen. Det blir fire sprintløp i cupen onsdager i september og oktober; noe å se fram til for dere som liker sprint!

Torsdag: Langtur

Møt opp på klubbhuset torsdag 27. september klokka 18:00 for langtur. Økta blir på mellom 1:10 og 1:30, sånn ut fra hvem som blir med. Ved behov deler vi også gruppen underveis for å tilpasse best mulig. Garderober og dusj er tilgjengelig.

Dette er kjempebra trening for dere som ønsker å løfte formen ett hakk eller to.

Lørdag: Porsgrunn City Race

POL arrangerer sitt City Race i Porsgrunn sentrum lørdag 29. september. Her får en løpt fra seg greit, samtidig som fiffige urbane veivalg må tas underveis. MOT.TV-finalen er også i år lagt til dette løpet. Første start er 13:00 og du parkerer ved Beha-kvartalet på den store parkeringa mot jernbanelinja der.

Søndag: Poengjakta

Dette løpet går i år for 34. gang og er et artig løp, siden du skal besøke poster på kartet etter eget valg og målet er å sanke flest mulig poeng i løpet av tida du har til rådighet. Les innbydelsen for forklaringer!

Frammøte ved NRK Borgeåsen og det er merka fra krysset fv. 32 / fv. 34 ved Hovengasenteret. Fellesstarten går klokka 12:30, med frammøte seinest 12:15.

Hver dag: Faste økter

Vi har nå seks faste økter ute og kart til klubbens medlemmer ligger på klubbhuset. Ei ny økt på Rømminga er sikkert interessant for flere!

I år har klubben tur-o på Rakke, i Tveiteskogen i Tjølling og i området Ulfsbakk og Eikedalsområdet. Denne tas in 30/9.

Stolpejakten vår har i år 100 stolper, 50 i Larvik og 50 i Stavern. Vi oppfordrer alle medlemmer til å ta alle stolpene, samt å lokke og lure med venner, kjente, kolleger og bikkja til naboen ut på stolpejakt! Dette fenger og hvem vet, kanskje folk ønsker å jakte på sånne oransje og hvite postskjermer også etterhvert?