Aktiviteter uke 39

Sesongens siste høstcupløp går tirsdag i Kodal og på torsdag starter vi opp med de ukentlig, sosiale langturene fra klubbhuset. På lørdag er det Porsgrunn City Race og på søndag er det Poengjakta for dem som ikke oppsøker o-teknisk trening i Lardal. Har du tid til overs har vi fire faste økter som bør tas nå og selvsagt de stolpene du mangler av våre 125 stolper.

Tirsdag: Vestfold høstcup #5

Sandefjord OK arrangerer årets siste høstcup tirsdag 24. september med arena ved Vonheim i Kodal. Det er merka fra Kodal sentrum.

Dette er mellomdistanse og som vanlig fristart mellom 17:00 og 18:30.

Torsdag: Langtur

Tida er kommet for sosial og nyttig rolig langtur på torsdagskveldene. Møt opp på klubbhuset torsdag 26. september klokka 18:00. Nå er det på tide å få opp løpeformen til Blodslitet!

Turen blir sikkert på en drøy time – avhengig av hvem som stiller. Neppe behov for lykt denne gangen.

Lørdag: Porsgrunn City Race

POL arrangerer sitt urbane langløp lørdag 28. september. Det benyttes touch-free og dere kan låne brikker hos arrangøren.

Arena holdes fortsatt hemmelig, men dette skjer sentralt i Porsgrunn – nær sentrum. Følg med når PM dukker opp i Eventor.

Søndag: O-teknisk økt

Som en del av samarbeidet med naboklubbene våre, arrangerers det o-teknisk trening i Lardal søndag 29. september. Oppmøte ved Svartangveien klokka 12:00 og det blir en gjennomgang av økta klokka 12:15.

Dette er nok hovedsaklig mynta på ungdommene våre, men ta en prat med Per Olav om dette frister.

Søndag: Poengjakta

POL arrangerer Poengjakta for 35. gang nå på søndag 29. september. Dette er ikke et vanlig o-løp, for her gjelder det å sanke flest mulige poent på ulike poster innafor det tidsrommet en har til rådighet. Du velger klasse med 30 eller 45 min. maksimaltid. Samlingsplass ved Stridsklevhallen.

Hver dag: Faste økter og stolpejakt

Vi har fire faste økter ute, som en absolutt bør ta før høsten og jakta setter inn og disse tas inn.

De 125 stolpene står ute til langt utover høsten, ta dem sjøl og lur/lokk gjerne med en venn, kollega eller naboen på orientering … eh … stolpejakt!

Turorienteringa er slutt for i år, postene tas inn fra søndag 22. september.