Aktiviteter uke 4

Værmeldinga spøker med snø, vi får nå se hvordan det går. Trening og løp blir det samme hva! Intervaller i Bøkeskauen mandag, Vinter-Jukola på Borgeåsen i Porsgrunn onsdag og langtur fra klubbhuset torsdag. STIFs vintertrening går fra Helgerød skole på søndag. Tre faste økter ligger ute.

Alle dager: Faste økter

De faste øktene kan tas når som helst, se informasjonen om de de faste øktene som ligger ute her.

Mandag: Intervalltrening

Oppmøte ved flaggsgtengene i Bøkeskogen mandag 19. januar klokka 18:00. Vi skal løpe en ny intervall. Den kaller vi «Tennis-runden» og er 930 meter. Den starter flatt og har en slakk og lang stigning den siste delen. Ta gjerne med drikke. Vi satser på at den meldte snøen ikke hindrer oss så tidlig i uka.

Onsdag: Vinter-Jukola #10

Vinter-Jukola-logo POL arrangerer det tiende løpet fra Borgeåsen onsdag 21. januar, med arena i hoppbakken i hoppbakken. LOK har felles oppmøte på Spar Farriseidet kl. 17:30.. Fellesstart kl. 18:30.

Torsdag: Langtur

Møt opp på klubbhuset torsdag 22. januar klokka 18:00 med hodelykt og det du ellers trenger. Vi løper felles i 15-20 minutter, før vi splitter i 2 grupper. En gruppe løper i ca. 90min og litt raskere. Den andre gruppen løper ca. 75 min og litt roligere.
Kyststiengjeng_311213Det meldes om snø til uka. Vi ser an forholdene og justerer løpeturen deretter.

Søndag: STIFs vintertreningsløp #14

STIFs treningsløp søndag 25. januar går fra Helgerød skole i Sandefjord. Start mellom 11 og 12:30. Ha med 40,- kontant og velg mellom ei lang og kort løype (5 og 3 km sånn cirka).