Aktiviteter uke 5

Snø og is gjør at våre klubbtreninger flyttes, mandag er det intervaller på Rakke og torsdag går langturen fra Søndersrød. Vinter-Jukola går i Kvelde på onsdag. STIFs vintertrening er ute på Østerøya. Seks juniorer drar til Bergen sprintcamp i helga. Det ligger faste økter ute, om enn med snø i skogen.

Mandag: Intervalltrening

Det er for glatt i Bøkeskogen. Derfor oppmøte på parkeringen på Rakke mandag 26. januar klokka 18:00, der vi hadde Vinter-Jukola for 2 uker siden.

Her løper vi 8-ern vi har laget der med mange varianter. Husk lykt!

Onsdag: Vinter-Jukola #11

Vinter-Jukola Hedrum OL arrangerer det ellevte løpet fra Kvelde skole/Kveldehallen onsdag 28. januar. LOK har felles avreise fra Spar Farriseidet kl. 17:30.. Oppmøte i Kvelde er kl. 18:00. Fellesstart kl. 18:30.

Løypene vil gå på det nye sprintkartet i Kvelde og områder hittil uberørt av o-løpere. Ta gjerne på refleksvest.

Torsdag: Langtur

Vi velger oppmøte torsdag 29. januar klokka 18:00 på Meny – Søndersrød i Helgeroa denne gangen, pga. dårlige forhold fra klubbhuset. Vi løper felles ca. 15 min, deretter kan vi dele opp gruppene etter nivå og ønsket lengde på turen. Det blir primært kyststien vi løper på. Ta på sko med pigger. Husk hodelykt!

Fredag – Søndag: Bergen sprintcamp

Klubbens seks juniorløpere drar med INTEAM, kretslaget i Vestfold og Telemark, til Bergen sprintcamp. Her blir det løp, trening, foredrag og mer komprimert inn i ei langhelg. Godt over 300 deltagere er med på det hele.

Søndag: STIFs vintertreningsløp #15

STIFs treningsløp søndag 1. februar går fra Flautangen på Østerøya. Start mellom 11 og 12:30. Ha med 40,- kontant og velg mellom ei lang og kort løype (5 og 3 km sånn cirka).

Alle dager: Faste økter

Gitt at det ikke blir for mye snø, så kan de faste øktene tas når som helst. Se informasjonen om de de faste øktene som ligger ute her.