Aktiviteter uke 40

Denne uka har skolene høstferie her i fylket, men du behøver ikke gå og drive dank hver eneste dag av den grunn! Torsdag er det langtur fra klubbhuset og fredag er det nattløp med fellesstart fra Langangen skole. Stolpene står ute hver eneste dag og husk muligheten til å vinne gavekort for klubbens medlemmer! De gamle faste øktene er på vei inn etterhvert, men andre blir værende ute en stund. Påmelding til klubbtur i forbindelse med Blodslitet i løpet av mandag.

Husk også andre løpet i LOK-sprintcup som går fra Ellevilla onsdag i uka etter høstferien, påmeldinga i Eventor er åpen.

Klubbtur til Blodslitet

Gi beskjed til Per Olav i løpet av mandag 1. oktober om du ønsker å bli med på klubbturen til Blodslitet! Påmeldingsfrist for Blodslitet er 9. oktober.

Torsdag: Langtur

Møt opp på klubbhuset torsdag 4. oktober klokka 18:00 for langtur. Økta blir på mellom 1:15 og 1:30, sånn ut fra hvem som blir med. Ved behov deler vi også gruppen underveis for å tilpasse best mulig. Garderober og dusj er tilgjengelig.

Dette er kjempebra trening før høstens langdistanser og sånn generelt, selvsagt!

Fredag: KM natt Telemark

Hauken IL arrangerer KM natt for Telemark, men vi er mer enn velkomne og det er god plass i høstnatta. Benytt anledninga til å tjuvtrene før Vinter-Jukola tar til 31/10. Det er fellesstart og morO i mørket på fredag! Lad lykta og bli med.

Løpere fra 14 år og yngre kan løpe to og to, det senker sikkert terskelen for noen.

Fellesstart for C- og N-løypene klokka 19:15 og disse får karta på forhånd. Fellesstart for øvrige klasser klokka 19:45 og de får kartet i startøyeblikket.

Hver dag: Faste økter

Vi har flere faste økter ute og kart til klubbens medlemmer ligger på klubbhuset. Sjekk sida for oppdateringer, flere av øktene er på vei inn.

Tur-o er nå tatt inn.

Stolpejakten vår har i år 100 stolper, 50 i Larvik og 50 i Stavern. Vi oppfordrer alle medlemmer til å ta alle stolpene, samt å lokke og lure med venner, kjente, kolleger og bikkja til naboen ut på stolpejakt! Dette fenger og hvem vet, kanskje folk ønsker å jakte på sånne oransje og hvite postskjermer også etterhvert?