Aktiviteter uke 41

Høstferien er over og denne uka byr på litt av hvert, det er nemlig intervaller i Bøkeskauen tirsdag, sprintcup fra Ellevilla onsdag, langtur fra klubbhuset torsdag og tradisjonsrike Marummila søndag. Lørdag er det NM natt utafor Drammen og søndag avslutning av norgescupen med jaktstart i Asker. Sånn ellers står stolpene våre ute og husk muligheten til å vinne gavekort for klubbens medlemmer! Det er høstrydding i faste økter nå, men noen blir værende ute en stund.

Tirsdag: Intervalltrening

Still ved flaggstengene i Bøkeskauen tirsdag 9. oktober klokka 19:00, da er det effektiv polering av løpeformen med Myra-runda. Merk klokkeslettet! Denne runda er flat og fin, så velg gode joggesko og møt opp!

Smaken av Torstrand

Onsdag: LOK-sprintcup #2

Det andre løpet i sprintcupen vår går fra Ellevilla onsdag 10. oktober og har poster spredt på Torstrand og Tollerodden som dere skal jakte på. Gratis eplekake, kaffi og selvsagt Juno-saft etter løpet. Fristart mellom klokka 17:00 og 18:15.

Torsdag: Langtur

Møt opp på klubbhuset torsdag 11. oktober klokka 18:00 for langtur. Økta blir på mellom 1:15 og 1:30, sånn ut fra hvem som blir med. Ved behov deler vi også gruppen underveis for å tilpasse best mulig. Garderober og dusj er tilgjengelig.

Dette er kjempebra trening før høstens langdistanser og sånn generelt, selvsagt!

Søndag: Marummila

Ingen høst uten Marummila, så møt opp ved Store Bergan barneskole i Sandefjord søndag 14. oktober. Veien er merka fra krysset mellom Store Berganveien og Hystadveien (303). Løyper på 10 km, 5 km og 2,5 km, samt N-åpen. Fellesstarten går fra klokka 11:00, men fristart mulig fra klokka 10:00 for N-åpen.

NM-natt og Norgescup

IF Sturla og Asker skiklubb arrangerer NM natt utafor Drammen lørdag og påfølgende norgescupavslutning med jaktstart basert på resultatene fra dagen før. Gjesteklasser for publikum er også tilgjengelig!

Hver dag: Faste økter

Vi har flere faste økter ute og kart til klubbens medlemmer ligger på klubbhuset. Sjekk sida for oppdateringer, flere av øktene er på vei inn.

Tur-o er nå tatt inn.

Stolpejakten vår har i år 100 stolper, 50 i Larvik og 50 i Stavern. Vi oppfordrer alle medlemmer til å ta alle stolpene, samt å lokke og lure med venner, kjente, kolleger og bikkja til naboen ut på stolpejakt! Dette fenger og hvem vet, kanskje folk ønsker å jakte på sånne oransje og hvite postskjermer også etterhvert?