Aktiviteter uke 40

Aktivitetene har litt sånnn høstmodus, men du har likevel nok å finne på: Stolpene står ute hver eneste dag! Torsdag er det både langtur fra klubbhuset og Pollicup i Røsskleiva å velge mellom. Lørdag og søndag er det tre sykkel-o-løp i Essoskogen og i Holmestrand.

  • Husk å melde dere på Blodslitet og klubbturen med overnatting på fredag og ferjetur hjem fra Strømstad med buffet etter løpet lørdag.
  • Det første løpet i Vinter-Jukola-ramma går onsdag 2. november. Sjekk om hodelykta fortsatt fungerer og meld deg på FB-gruppa for løpende informasjon
  • Fra neste uke er det intervalltrening på mandager i Bøkeskauen.

Faste økter, tur-o og stolper

De faste øktene er nå henta inn på grunn av jakta. Det kommer nye økter seinere i høst.

Turorienteringspostene er nå på vei inn, det er bare å vente på neste års poster!

De fleste stolpene våre henger ute til nyttårsaften, men ekspedisjonen i Eikedalsmarka begynner det å haste med – her må du besøke stolpene seinest tirsdag 4/10! Stolpene i Helgeroa tas inn i starten av november.

Torsdag: Rolig langtur

Møt opp med opplada lykt på klubbhuset torsdag 6. oktober, da løper vi langtur for å få opp formen til Blodslitet. Lengde og fart tilpasses de som møter opp.

Dette er nyttig og sosialt! Dusjene står og venter på oss når vi kommer inn.

Torsdag: Pollicup #3

OK Skeidis Pollicup torsdag 6. oktober gåri Røsskleiva. Vel møtt til kjappe og morsomme løp i Bambleland; fellesstart og gafla løyper på 2-3 km!

Møt opp i Sjeseveien/hoppbakken ved Badeparken. Fellesstarten går klokka 17:15, som er litt tidligere enn forrige uker på grunn av mørket.

Lørdag og søndag: Vestfold sykkel-o-festival

Lørdag og søndag 8.–9. oktober er det sykkelorientering som gjelder, da er det bare å melde seg på og møte opp med terrengsykkel. Sprint- og mellomdistanse på lørdag og langdistanse med fellesstart på søndag.

Sprinten går i Essoskogen, mellomd- og langdistansen går i Bergskogen ved Gullhaug og i Botnemarka.