Aktiviteter uke 39

Denne uka er det siste høstcupløp fra Tønsberg ishall på tirsdag, Pollicup fra Grasmyr på torsdag + langtur fra klubbhuset, det urbane langløpet Porsgrunn city race på lørdag og det rurale langløpet Marummila på søndag. Vi har stolper som står lenge utover, sånn om onsdagen blei kjedelig etter siste treningsløp forrige uke!

Faste økter, tur-o og stolper

De faste øktene hentes nå inn før jakta tar virkelig av, men det kommer nye økter seinere.

Turorienteringspostene tas inn denne uka, så nå er det bare å vente på neste års poster!

De fleste stolpene våre henger ute til nyttårsaften, men ekspedisjonen i Eikedalsmarka begynner det å haste med! Stolpene i Helgeroa tas inn i starten av november.

Tirsdag: Vestfold høstcup #7

Sesongens siste høstcupløp arrangerer av OTO tirsdag 27. september. Møt opp ved Tønsberg ishall. Dette er en mellomdistanse i et stirikt skauterreng. PM ligger ute og bør som alltid leses.

Fri starttid mellom klokka 16:30 og 18:30.

Torsdag: Pollicup #2

Grenlandskarusellen er slutt, men da tar OK Skeidis Pollicup over på torsdagene. Vel møtt til kjappe og morsomme løp i Bambleland; fellesstart og gafla løyper på 2-3 km!

Løpet går på Grasmyr torsdag 29. september. Fellesstarten går klokka 17:30.

Kl. 19:00 torsdag starter vi også opp med langturer fra klubbhuset, som alle trenger nå før langløpene og i sær Blodslitet.

Lørdag: Porsgrunn city race

Lørdag 1. oktober går det etterhvert tradisjonelle urbane langløpet av stabelen i Porsgrunn. Første start klokka 13:00. Arena i Porsgrunn sentrum.

Søndag: Marummila

Sandefjord OK arrangerer Marummula søndag 2. oktober fra Furustad grendehus. Fellesstartene går fra klokkka 11:00.