Aktiviteter uke 40

Vi er i ei sånn mellomfase nå, nær høstferien og ikke har Vinter-Jukola begynt heller. Men uansett er det Hjalmarkarusell på Bratsberg tirsdag med sprinttrening og det tredje Pollicup-løpet i Stathelle torsdag. De andre dagene kan brukes til stolpejakt, tur-o på Nalum eller til å herde kroppen fram mot Blodslitet!

Eventor har selvsagt snack andre deler av landet, for de som vil reise litt. Lokalt er det altså litt på lavbluss.

Tirsdag: Hjalmarkarusellen #3

Skien OK arrangerer sprintløp på Bratsberg tirsdag 3. oktober, med samlingsplass ved Skauen skole.

Fri start fra klokka 17:00 og det er greit å komme seg ut før mørket tar over.

Løyper: N på 1,1 km og B/C på 3,5 km. Les PM for skotøyvalg osv.

Torsdag: Pollicup #3

OK Skeidi har pollicupløpet på torsdag 5. oktober, med samlingsplass på parkeringa ved Hydrostranda.

Fellesstart med gafla løyper!

Faste økter

Alle de faste øktene er nå på vei inn, før elgjakta starter. Seinere i høst når jaktlaga begynner å fylle kvota si, vil det bli nye økter å bryne seg på.

Stolpejakt

Larvik OK har flere kart åpne for ivrige stolpejegere. Flere av karta er åpne ut året, men følg med på fristene som kommer.

Her er det bare å laste ned oppdatert app på mobilen og sette i gang! Husk at det finnes PDF-kart på websida, som mange av oss o-løpere er mer vant til enn en liten mobilskjerm.

Turorientering

Nalum-turen ligger ute helt til høstferien er ferdig 15. oktober, mens de tre andre turene er henta inn. Det blir mulig å registrere alle postene fortsatt.

En kan kjøpe hele turpakke eller enkeltkart på nett, samt selvsagt den «gode gamle» tur-o-konvolutten på utsalgsstedene vår.

Turorienteringspost Rakke 2022