Aktiviteter uke 40

Skolens høstferie er her og det er ei ganske rolig uke, men dere som vil pusse på løpeformen har mulighet til intervaller i Bøkeskogen på tirsdag og rolig langtur fra klubbhuset på torsdag. Begge disse treningene er både effektive og sosiale; bli med! Sånn ellers så står det fortsatt femti stolper og det henger to faste økter ute.

Tirsdag: Intervaller

Møt opp ved flaggstengene i Bøkeskogen for intervalltrening tirsdag 3. oktober klokka 18:00. Det blir 8-ern denne gangen. Velg joggesko. Dette er ei kupert løype på store stier. Bli med, bli med!

Torsdag: Rolig langtur

Vi løper langtur fra klubbhuset torsdag 5. oktober klokka 18:00. Denne gangen løper vi bare, ikke noen postinnhenting. Hvor langt og i hvilken hastighet tilpasses litt til hvem som deltar og muligens deles gruppa i to etter de enkeltes ønsker. Vel møtt til fin og sosial trening! Dusjene står klare når vi kommer inn.

Alle dager: Faste økter og stolpejakt

Våre faste økter og stolper står klare døgnet rundt og vil ha ditt besøk! Det henger nå to faste økter ute og hele 50 stolper. Stolpene står ute og kan registrers fram til 1. november.

Per Olav i godt driv mot sistepost på høstcup fra Asnes camping, Vesterøya.