Aktiviteter uke 41

Skolens høstferie er over oss, men fortvil ikke! Mandag er det intervalltrening i Bøkeskauen, torsdag er det rolig langtur fra klubbhuset eller Pollicup-finale på Craftholmen og søndag er det STIF-trening fra Paviljongen på Preståsen. Hver eneste kveld er det refleksskjermer å jakte på ute på Rakke. Hver eneste dag er det stolper å jakte på rundt i kommunen.

Mandag: Intervalltrening

Møt opp ved flaggstengene i Bøkeskauen mandag 10. oktober klokka 19:00, da er det Langreisa-intervallen på programmet. Andrine Fremstad leder de ukentlige intervalltreningene på mandagene framover, dette er bare å notere i kalenderen.

Her kan alle møte opp, som Andrine skriver: Alder, form eller nivå spiller ingen rolle, det viktigste er å møte opp med godt humør, så finner vi ulike løsninger underveis.

Torsdag: Rolig langtur

Møt opp med opplada lykt på klubbhuset torsdag 13. oktober, da løper vi langtur for å få opp formen til Blodslitet. Lengde og fart tilpasses de som møter opp.

Dette er både nyttig og sosialt!

Torsdag: Pollicup #4 – finale

OK Skeidis Pollicup har finaleløpet torsdag 13. oktober. Oppmtøe på Croftholmen. Gafla løyper på 2-3 km!

Fellesstarten går allerede klokka 17:00, så en rekker inn før mørket.

Søndag: STIF-treningsløp

Et tegn på høst og at vinteren nærmer seg er at STIFs høst- og vintertreninger starter opp. Første løpet går fra Paviljongen på Preståsen i Sandefjord søndag 16. oktober.

Treningsløpa har fri starttid mellom klokka 11 og 12:30. Lang og kort løypa rundt 5 og 3 km, avhengig av terreng. En Vippser eller betaler kontant 50,– før start. Ta med egen kartplast, om du har.

Alle kvelder: Økt på Rakke

Per Olav lagde et opplegg for besøkende dansker på Rakke i helga som var, disse henger ute hele denne uka (uke 41). Løp dem om kvelden! (Så unngår vi konflikt og holder godvilja til jaktlaget på Rakke.)

Det er skjermer med refleks på postene, så dette er god o-teknisk trening – ikke minst opp mot Vinter-Jukola-sesongen.

Kart til 5,5 km-løypa ligger på klubbhuset for klubbens medlemmer.

Faste økter, tur-o og stolper

De faste øktene er nå henta inn på grunn av jakta. Det kommer nye økter seinere i høst.

De fleste stolpene våre henger ute til nyttårsaften, men stolpene i Helgeroa tas inn i starten av november.