Aktiviteter uke 42

Denne uka avsluttes med klubbtur til Blodslitet, men først er det intervalltrening i Bøkeskauen på mandag og på torsdag langtur med hodelykt fra klubbhuset. De som har krefter igjen kan stille på STIF-trening fra Ranvik ungdomsskole på søndag. Om du ikke har tatt stolpene våre, er det på tide nå snart!

Mandag: Intervalltrening

Møt opp ved flaggstengene i Bøkeskauen mandag 17. oktober klokka 19:00, da er det Myra-intervallen på programmet. Andrine Fremstad leder de ukentlige intervalltreningene på mandagene framover, dette er bare å notere i kalenderen.

En kan vurdere å ta med ei lita hodelykt til den første passeringa mellom skauen.

Her kan alle møte opp, form eller nivå spiller ingen rolle. Det viktigste er å møte opp med godt humør, så finner vi ulike løsninger underveis – som å kutte distanse og å dele i grupper.

Torsdag: Langtur

Ta med hodelykt og bli med på rolig langtur fra klubbhuset på torsdag 20. oktober klokka 19:00. Nyttig og sosialt for alle, spesielt er dette ei grei økt for blodslitet-løpere!

Denne gangen møtes vi utafor klubbhuset, siden det er stinn brakke inne med terminlistemøtet for o-kretsen.

Fredag og lørdag: Klubbtur til Blodslitet

Klubbturen starter med hotellovernatting, svømming og fellesspising på Quality Hotel Sarpsborg fredag og så videre til Blodslitet på lørdag. Etter løpet er tur med ferja hjem fra Strömstad, der vi spiser oss opp med buffet.

Søndag: STIF-treningsløp

Et tegn på høst og at vinteren nærmer seg er at STIFs høst- og vintertreninger starter opp. Andre løp denne sesongen går i Hjertås-skogen, med oppmøte ved Ranvik ungdomsskole. Det er merka fra fv. 303.

Treningsløpa har fri starttid mellom klokka 11 og 12:30. Lang og kort løypa rundt 5 og 3 km, avhengig av terreng. En Vippser eller betaler kontant 50,– før start. Ta med egen kartplast, om du har.

Faste økter, tur-o og stolper

De faste øktene er nå henta inn på grunn av jakta. Det kommer nye økter seinere i høst.

De fleste stolpene våre henger ute til nyttårsaften, men stolpene i Helgeroa tas inn i starten av november.