Aktiviteter uke 42

Lad lyktene, de trengs under kveldstreningene nå! Tirsdag er det nattcupløp fra Byskogen skole, Larvik. Onsdag er det o-teknisk trening og felles middag på klubbhuset. Torsdag er det langtur fra klubbhuset. På lørdag går høydepunktet Blodslitet av stabelen. Og om ikke dette er nok, så har klubben faster økter hengende ute døgnet rundt.

Denne trioen fra klubben tapetserte pallen på damenes 10km under Marummila 2015. Gratulerer til Ingrid, Julie og Martine!
Denne trioen fra klubben tapetserte pallen på damenes 10km under Marummila 2015. Gratulerer til Ingrid, Julie og Martine!

Til orientering: O-boka

På Blodslitet i helga slippes årets utgave av O-boka, denne vet vi mange vil ha. Vi oppfordrer deere til å kjøpe den gjennom klubben, sånn at også klubben sitter igjen med en andel i sin kasse. Prisen blir den samme! Informasjon legges ut plutselig.

Tirsdag: Vestfold nattcup #1

Herdum OL arrangerer tirsdag 13. oktober det første av to nattcupløp denne sesongen, møt opp på Byskogen skole med opplada hodelykt i tillegg til det du pleier å ha med. Fri starttid mellom 19:30 og 20:30.

Onsdag: O-teknisk trening med felles middag

Møt opp på klubbhuset onsdag 14. oktober klokka 18:00. Vi løper o-teknisk trening fra klubbhuset m/hodelykt.

Vi har tilbud om 3 ulike løyper:

  • Tobias har laget ei økt (A-nivå) på Tanumåsen.
  • Vi har Langevannsøkta som nå har reflekser ute.
  • Det blir en egen C-løype.

Etter treninga står dusjene klare og det blir matservering til alle. Vi skal også ha en 10-kampøvelse – så møt på trening!

Si fra til Per Olav om du trenger å låne en lykt, så skal vi forsøke å spore opp en du kan låne…

Torsdag: Langtur

Langtur fra klubbhuset torsdag 15. oktober klokka 18:00. Vi deler oss etterhvert i to grupper som tar sikte på å løpe sånn omtrent 1:15 og 1:30. Høsten er virkelig her, så det det er behov for hodelykt uti løpeturen.

Ta med håndkle og såpe, dusjen venter på oss etter løpeturen!

Lørdag: Blodslitet

Høstens store høydepunkt, Blodslitet går av stabelen på lørdag 17. september. Flere av klubbens løpere setter kursen over fjorden!

Adkomst blir merka fra E6 ved Sollli (mellom Råde og Sarpsborg). Fellesstarter fra klokka 10:00. Les deg opp på PM som snart legges ut!

O-boka kommer også for salg i klubben på Blodslitet! (Kjøpt via klubben tjener vi også noen slanter til egen kasse).

Om noen av dere påmeldte er klare for ferjetur hjem via Strömstad, ta kontakt med Per Olav.

Alle dager: Faste økter

Klubben har nå tre økter hengende ute. Her er det bare å finne ei tidsluke i kalenderen og komme seg ut. Kart ligger på klubbhuset for alle medlemmer.

Og hvorfor ikke introdusere orientering til en kollega eller naboen for den del? Da kan våre grønne turer være en enkel og grei start, nå har vi turer i områdene Tollerodden/Torstrand, Månejordet/Lovisenlund/Badeparken og Stavern. Disse grønne turene henger ute hele året. Nye turer er på tegnebordet.