Aktiviteter uke 41

Premiere på Larviksløpet i orientering på onsdag, bli med! Langtur fra klubbhuset på torsdag, den første i høst der lykt er absolutt lurt. Lørdag kan kompass og brikke ligge hjemme og løpeformen testes på Farrisløpet, men ta begge med på Marummila dagen etterpå. Tre faste økter kan tas når det måtte passe.

Til orientering

Klubben pleier alltid å ha en god delegasjon over på Blodslitet, som i år arrangeres lørdag 17. oktober.

  • Hjemmesida til Blodslitet med alt du lurer på.
  • Husk at ordinær påmeldingsfrist til Blodslitet er allerede mandag 5/10, før midnatt.
  • Vi sysler med planer om felles hjemreise og buffet på Color Line Strömstad – Sandefjord etter Blodslitet, gi beskjed til Per Olav om dette er av interesse. (Mer informasjon kommer!)

Onsdag: Larviksløpet i orientering

Siden klubben nå har kart hele veien fra Stavern til Larvik, var tida inne til å gjøre dette i praksis. Dette blir gøy! Bli med på premieren 7. oktober.

Det går an å løpe hele veien fra Pumpeparken eller velge A-kortløype fra Holmejordet eller C-løype fra Rødberg. Løpet er åpent for løpere både fra alle klubber.

Torsdag: Langtur

Langtur fra klubbhuset torsdag 8. oktober klokka 18:00. Vi deler oss etterhvert i to grupper som tar sikte på å løpe sånn omtrent 1:15 og 1:30. Høsten er virkelig her, så det vil nok være behov for lykt mot slutten av økta.

Ta med håndkle og såpe, dusjen venter på oss etter løpeturen!

Lørdag: Farrisløpet

Lørdag 10. oktober er det ikke o-løp i vårt nærområdet, derfor foreslår vi at klubbens løpere stiller på Farrisløpet i stedet. Starten går klokka 15:00. Dette er et terrengløp med 10 km og 5 km i Vestmarka med start fra Nansetbanen (Fagerli), arrangeres av Nanset IFs skigruppe.

Dette er god trening for oss o-løpere, så vi anbefaler flest mulig å delta.

Søndag: Marummila

Den tradisjonsrike Marummila går av stabelen søndag 11. oktober, med parkering på Furustad grendehus og arena på Bærløkka like ved. Også i år går finalen i MOT.TV-cup som del av Marummila. Første fellesstart går klokka 11:00.

Dette langløpet med fellesstart er finfin oppladning til Blodslitet neste helg.

Alle dager: Faste økter

Klubben har nå tre økter hengende ute. Her er det bare å finne ei tidsluke i kalenderen og komme seg ut. Kart ligger på klubbhuset for alle medlemmer.

Og hvorfor ikke introdusere orientering til en kollega eller naboen for den del? Da kan våre grønne turer være en enkel og grei start, nå har vi turer i områdene Tollerodden/Torstrand, Månejordet/Lovisenlund/Badeparken og Stavern. Disse grønne turene henger ute hele året. Nye turer er på tegnebordet.