Aktiviteter uke 42

Denne uka ender med vår etterhvert tradisjonelle klubbtur til Blodslitet, men før det kan dere teste løpeformen med 3000 m på Lovisenund tirsdag, delta på sprintcupen vår fra Badeparken onsdag og lade lykta og bli med på langtur fra klubbhuset torsdag. Sånn ellers står stolpene våre ute og husk muligheten til å vinne gavekort for klubbens medlemmer! Det er høstrydding i faste økter nå, men en blir værende ute en stund og nye kommer etterhvert.

Stolpejakt med premiemuligheter

Vi vil trekke gavekort hos Sport8 til heldige vinnere blant klubbens medlemmer som har besøkt alle 100 stolpene i Larvik og Stavern. Fristen er i løpet av 17. oktober. Ut og jakt!

Tirsdag: Tretusenmetertest

Bli med og test løpeformen med 3000 meter på bane! Møt opp inne på Lovisenlund tirsdag 16. oktober klokka 18:00. Vi tar en felles oppvarming derfra og i Bøkeskogen, samt noen stigningsløp og snacks inne på banen. Testen starter omtrent klokka 18:30. Det er bare å møte opp, og det blir ikke emiTags som planlagt.

Vi har invitert løpere fra Larvik ski, Nanset ski og INTEAM (kretslaget), slik at det blir et bra felt.

Onsdag: LOK-sprintcup #3

Det tredje løpet i sprintcupen vår går onsdag 17. oktober fra Badeparken oppe ved biblioteket, med poster i området derfra og ned til sentrum. Fristart mellom klokka 17:00 og 18:15. Møt opp, dette er kjapp og fin moro før det blir mørkt! Kort og lang løype å velge mellom.

Torsdag: Langtur

Lad lykta og møt opp på klubbhuset torsdag 18. oktober klokka 18:00 for langtur. Økta blir på mellom 1:15 og 1:30, sånn ut fra hvem som blir med. Ved behov deler vi også gruppen underveis for å tilpasse best mulig. Garderober og dusj er tilgjengelig.

Fredag og lørdag: Klubbtur til Blodslitet

Fredag og lørdag skal en god gjeng LOK-ere over på østfoldsida på klubbtur, med hotellovernatting og aktiviteter fredag, Blodslitet på lørdag selvsagt og så buffet på ferja hjem fra Strömstad for å spise seg feite og fine igjen!

Hver dag: Faste økter

Vi har flere faste økter ute og kart til klubbens medlemmer ligger på klubbhuset. Sjekk sida for oppdateringer, det er to økter ute. En er på vei inn snart, en blir hengende og sånn uti november en gang kommer det nye – når elgjegerne har «roa seg».

Tur-o er nå tatt inn.

Stolpejakten vår har i år 100 stolper, 50 i Larvik og 50 i Stavern. Vi oppfordrer alle medlemmer til å ta alle stolpene, samt å lokke og lure med venner, kjente, kolleger og bikkja til naboen ut på stolpejakt! Dette fenger og hvem vet, kanskje folk ønsker å jakte på sånne oransje og hvite postskjermer også etterhvert?